Mina syslöjds projekt!

Som jag sa så har jag gjort en massa grejer på syslöjden under 9an. Till exempel så sa jag ju att jag skulle göra en snowboard tröja... den blev inte så lyckad. Ni får se nedan varför. Sen har jag gjort en OnePiece och en halsduk. Idag på lektionen gjorde jag 6 stycken örngott i konstiga mönster. Bara för att jag inte fick börja på något stort eftersom det var sista lektionen. Här har ni lite bilder på mina små projekt!



Min snowboardtröja. Den blev ganska fin men jag glömde att göra måtten runt magen eller vad man säger. Så nu är den jättelång och smal istället. Aja, på sommarn kan man springa runt i den utan byxor.




Min OnePiece. Det blev lite mer som en pyamas men den är mysig i alla fall. Tyvärr har det redan gått hål på den. Aja, det är väl bara att laga antar jag! Justeja! Elsa är modell på den här bilden.



3 av örngotten jag gjorde idag. Det är jätte fula mönster men det var faktiskt meningen. Ville göra dom speciella.



De andra 3 som jag gjorde! Tycker att dom är lite coola faktiskt. Gjorde bara en med detta mönster först men sen så tänkte jag "Oh.. det skulle kanske se lite coolt-nördigt ut om alla mina kuddar var lika färglada och i samma mönster". Så då gjorde jag två till på 10 minuter! Haha.

Nell!

Hejhopp! Det var den sista riktiga skopldagen idag! Det är fett bra. Och vi fikade typ bara och spela spel hela dan (fast inte). På engelskan gjorde vi i alla fall det. Sen efter skolan drog jag hem till Nell och vi hade jätte roligt. När jag kom hem kolla jag på det nya avsnittet av "Desperata hemmafruar". Spännande. Gjorde också en massa saker på syslöjden idag men det skriver jag om sen! Hare bra!

Tv-spels frågor!

Tjenamors! Jag tänkte så här... Eftersom jag har typ alla spel som finns och jag kan ganska mycket om tv spel, så kan ni gärna fråga mig om vad som helst! Typ "Vad rekomenderar du?" eller "Hur kan man fuska på ......?" eller "Hur klarar man den här banan?". Asså typ allt. Så om det är nåt spel som ni behöver hjälp på så hjälper jag gärna. Ni kan också gärna ge mig lite tips om vilka spel som ni tycker jag ska skriva om här på bloggen!


Maximo Park- Apply Some Pressure


Segling

Hejhopp! Idag så blev jag väckt kl 7 för att Elsa, pappa och jag skulle åka in till Nynäshamn kl 8 för att segla. Åkte bil i nån timme och sen var vi framme! Där träffade vi Marie Louise, Philip, Peter och Annika. Då var alla redo för att segla! Men dock så var inte vädret lika redo... Eftersom det regnade som bara den och solen hade gömt sig :/ Men då gick vi in i båten och fikade lite och pratade lite. Sen blev det finare väder och då begav vi oss ut till en ö som heter Lacka. Det var jätte härligt men man mådde lite halvdåligt på grund av de stora vågorna x)

När vi var framme på Lacka så käka vi lunch och kolla in stället lite grann. Även om vi varit där tusen gånger innan... Men man kan väl säga att det var som en liten promenad. Sen åkte vi tillbaks till Nynäshamn igen vilket var lite jobbigare för vi var tvungna att kryssa tillbaka. Vilket menas med att man måste segla i ett sick sack mönster eftersom man kan inte åka rakt mot vinden om ni fattar ;P Och då lutade båten jätte mycket och vågorna var jätte höga :S Aja, vi klarade oss tillbaks.

Sen var seglingsdagen över, och innan vi åkte hem så stanna vi i hamnen ett tag för att käka glass. Det var jätte gott :) Tog lite smulor och gav till de söta fåglarna. Sen hållde jag lite smulor i handen och en fågel hoppa in i min hand och åt :) Det var jättegulligt :)

Nu är jag hemma och har ingenting att göra :( Jag är jätte uttråkad.. Asså det finns ju inte ett dugg på tv på söndagar. Vad ska jag ta mig till? Spela tv spel kanske ;) Hare bra!

Ps. Tror jag ska sno lite bilder från fb som jag lägger upp sen. Jag är inte så bra på att ta bilder. Hihi.

Super Monkey Ball Banana Blitz...

Har spelat Super Monkey Ball Banana Blitz som är till Wii.... NEJ säger jag.. Det var inte nåt av det bra spel som jag spelat.. Fattar inte riktigt vad det handlar om. Bara att det är massa apor som ska samla bananer i olika banor. Man måste samla in alla bananer på en bana för att komma till en annan och när man har klarat ett visst antal banor så kommer man till en ny värld.

 

Jag gillar inte det här spelet alls faktiskt... Det var skit dyrt och så fick man inte ha nå roligt med det heller. Fan också! Ursäkta svordommen. Och namnet då! Super Monkey Ball Banana Blitz! Hur långt är inte det? Lite överdrivet tycker jag. Det var inte alls värt alla pengar. Och det är ganska svårt också för man har Wii kontrollen i handen och ska luta den åt alla håll så att apan i bollen ska åka i banan och fånga alla bananer. Jag rekommenderar det inte... så köp det INTE!! Men ibland kan det vara kul på vissa minispel men annars är det inte roligt alls.


Jobb!

Tjena tjena! Idag var det meningen att Elsa och jag skulle jobba för att tjäna ihop 300 kr tillsammans, och då var det meningen att vi skulle klippa gräset och lite annat... Men eftersom det har regnat så behöver vi inte göra det! Hihi. Ska göra det nästa vecka för pengarna ska gå till ett barnhem i Afrika. Alla i hela skolan gör ju typ samma sak. Det visste ni nog redan. Aja, annars så ska jag åka till Söderhamn ikväll för familjen ska fira mormor på hennes födelsedag. Nu ska jag spela tv-spel! Oj vilken chock liksom... Hare gött!

Basement Jaxx- Where's your head at?


Trötter

Hej! Är ganska förskyld idag så jag är jätte jätte trött. Nu är jag bara hemma och tar det lungt. Sovmorgon imorron. Orkar inte skriva mer idag men gör det imorgon.

Skojig dag

Tjenahopp! Idag har det vart en skit skojig dag med Matilda. Men jag håller på med en uppsats som aldrig duger... Så jag ska sluta vara inne på annat nu.. måste göra klart den tills imorgon.

Assassins Creed 2

Eftersom jag pratat så mycket om Wii spel så tänkte jag byta till ett ps3 spel idag. Som alltså går till ps3. Det är väldigt svårt att förklara detta spel. Det är lättare i verkligheten men jag ska försöka. Spelet handlar om Desmond Miles som går tillbaka till 1400-talet i Italien för att leva som hans förfäder vilket i detta fall är Ezio Auditore Da Firenze (som är en lönnmördare). Det gör han för att tillsammans med sitt gäng (i nutiden) ska försöka lista ut var en skatt ligger gömd (sry kommer inte riktigt ihåg vare va för föremål, har precis spelat brotherhood så det gör mig förvirrad). Om man gör något under 1400- talet som inte hände Ezio, då riskerar man att man förlorar och måste börja om uppdraget eller va de nu kan vara. Till exempel om man dödar en civil person så står det "Ezio dödade inte civila".

Det mesta i spelet är baserat på fakta. Som att Ezio är polare med Leonardo Da Vinci som också gör vapen till honom. Man kan också se i spelet att Leonardo Da Vinci uppfann de första "flygplanet" om man nu kan kalla de för de. En annan sak som är riktigt häftigt är att man kan springa runt i Italien på olika ställen. Colosseum kan man springa i också. Eller klättra på...

Det här är ett skit roligt spel! När jag fick det och började spela, då kunde jag inte sluta! Det är så spännande hela tiden! Och det bästa är att om ni vill övertyga era föräldrar att få det här spelet... Då kan ni alltid säga att man lär sig jätte mycket om 1400 talet! För det är ju sant. Det finns inga negativa saker med det här spelet. Så jag rekomenderar det verkligen! Köper ni det så blir ni inte besvikna.


Ledig!

Hejhopp! Vaknade nyss. Har ledigt idag för vår skola har något som kallas för "Academic catch up day" då man går dit om man ligger lite risigt till i ett ämne. Det är första gången som jag slipper! Haha, jag är glad. Så idag blir det nog lite tv-spel som jag kommer sysselsätta mig med eftersom det är så dåligt väder. Ha en bra dag!

The Prodigy- Breathe

Den här låten är sjukt bra! Man får värsta adrenalin kicken! Jag älskar melodin och när dom sjunger. Jag vet att jag är lite skum men det är bara bra. Lyssna NU!

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Nu ska jag skriva lite om ett av mina favorit spel. Som ni kanske har läst på rubriken så heter spelet "The Legend of Zelda Twilight Princess" och det spelet kan man spela till Nintendo Wii. Spelet handlar om killen Link som med hjälp utav en gullig figur kallad Midna försöker rädda deras värld från "twilight" jag tror man också kan säga "skuggan"... Rätta mig om jag har fel. De börjar äventyret i en liten by som heter Ordon village och då är Link en helt vanlig kille. Men sen blir alla barnen i byn och hans kärlek Elia kidnappade av monster från Twilight världen. Då blir Link utvald av gudarna att han ska vara en hjälte och rädda hela världen! Men när han kommer in i det som är täckt av twilight så förvandlas han till en varg. Men med hjälp av sina vargkrafter han nu har så kan han ta bort twilight och på så sätt rädda allesammans.

Det här är det roligaste och mest spännande spel jag någonsin spelat! Det är så kul att det går inte att sluta spela. Spelet är också väldigt långt så det roliga tar inte slut direkt. VARNING! Det kan vara väldigt svårt ibland och man fastnar ganska ofta för att det är så mycket svåra gåtor eller svåra hinder man måste klara. Men jag har klarat hela spelet flera gånger så nu vet jag redan hur man löser allt. Ett tips om ni spelar de och är fast är att det alltid finns filmer på youtube som ni kan kolla på... Det är lite fusk men annars blir man galen! Och så kan ni fråga mig om vad som helst så hjälper jag gärna till! Det kommer också en uppföljare på det här spelet i år som jag dör av längtan efter!!! (men det dåliga är att det är inte lika bra som detta spel...) Rekomenderar detta spel riktigt väldigt mycket! Hihi! Köp det!



Lite shopping

Hejhej! Sry att jag inte bloggat mycket i helgen. Det har vark fullt upp med att ta det lungt. Sen har det också vart fullt upp med shopping. I lördags åkte jag till Kista centrum och köpte två tröjor från New Yorker som var på rea och kostade 79kr styck. Dom tyckte jag var väldigt fina och färglada och passar bra till när jag ska segla, mysa, ha i skolan och åka snowboard i. Det var därför jag tog dom i den allra största storleken också. 

Idag åkte jag till Kista igen! Men innan det så spelade Elsa piano på nåt musik cafe eller va det nu kallas. Hon var jätte duktig. Sen efter det åkte jag och mamma (tillsammans med mina konfirmations pengar som jag inte användt än) till Kista och kolla på smycken och liknande. Då hittade jag en jätte cool klocka, en ring och några vanliga örhängen. Är väldigt nöjd nu om jag säger så. Har skit mycket pengar kvar men när ska jag använda dom liksom? Jag använder typ aldrig smycken. Aja, här är lite bilder!






Hare bra! ;)

Cage The Elephant- Shake Me Down

Det här är en låt som inte riktigt är vad jag brukar lyssna på. Men jag älskar hans röst! Den är så fin. Låten är också skitbra såklart! Va tycker ni?

Tomb Raider Underworld!

Jag hade tänkt att prata om "Tomb Raider Underworld" idag. Spelet är till Wii, och det handlar om Laura Croft som hoppfullt ska försöka hitta sin försvunna pappa (utifall att han fortfarande är vid liv). Och på vägen är hon tvungen att hitta ledtrådar så att hon ska hitta honom. Hon reser runt om i världen till exempel Thailand och Grönland. Men då möter hon många farliga djur och läskiga monster så hon behöver använda sina vapen för att skydda sig.

Jag gillar det här spelet jätte mycket. Det är jätte spännande att spela för att det är alltid nya ledtrådar att lista ut och nya spännande saker som händer, men om jag säger vad så förstör jag spänningen. Väldigt häftigt spel och väldigt bra gjort! Men om jag ska vara ärlig så är det riktigt läskigt ibland.. för när monster dyker fram från ingenstans så börjar det spelas läskig musik och man rycker till och börjar skrika. "Tomb Raider Underworld" är ett toppen bra spel! Köp det om du är beredd på att bli rädd!

 

 


Spanska film

Tjohej! Det har varit en ganska lungn dag idag vilket är skönt :) Har bara kollat på film typ varje lektion hehe :)

Sen efter skolan så drog Moa, Ylva och jag hem till Nell för alla vi skulle göra en spanska film till spanskan. Jag va superhjälte.. Haha xD Så Nell måla en blå mask på mig men då likna jag mest som en skurk men det funkade ändå :D

Nu är jag hemma och väntar på att Criminal Minds ska börja. Det är ett väldigt bra program förstår ni :) Men nu tror jag att jag ska skicka ett litet hej till Matilda :) Hare bra!

Tv spel

Hej Tjoho! :) Det har vart en bra dag idag men vem bryr sig :) Har kommit på att jag ska skriva lite mer om tv spel på min blogg eftersom jag älskar tv spel och det är en del av bloggnamnet också x) Haha.. Kollar ni under detta inlägg har jag skrivit lite grann om "Super Mario Galaxy" ;) Det är en av de anledningarna jag inte orkar skriva mer hehe. Hare bra! :)

Super Mario Galaxy!

Ska prata lite grann om spelet "Super Mario Galaxy" som man kan spela på Wii. Spelet handlar om Mario som ska rädda prinssesan Peach från Bowser som har kidnappat henne (det händer alltid typ -.-) I alla fall när Mario då ger sig ut på äventyr för att hitta prinssesan så hittar han en annan prinsessa som heter Rosalina. Hon hjälper Mario med hjälp av sitt rymdskepp hitta Peach. Nu behöver Mario bara åka runt bland alla galaxer som finns för att samla in sjärnor som kallas för "Grand Star". För med hjälp av dom så kan rymdskeppet börja röra sig i riktning mot Bowsers slott och rädda prinsessan Peach.

Det här spelet var fantastiskt roligt att spela eftersom de Mario spel man är van vid är ofta bara platta eller vad man säger x). Men det här spelet är typ som 3D(förutom att det inte kommer ut ur tvn) så det blir mycket mer spännande att spela. Eftersom det är olika galaxer och olika banor att klara av hela tiden så känns det mer roligt att spela för att det finns alltid nya saker man kan göra.

Jag gillar spelet ganska mycket men jag är väldigt trött på att prinsessan Peach alltid ska bli räddad av Mario... Jag menar finns det något spel med Mario där han inte måste rädda Peach? Det kan också vara väldigt svårt ibland och när man förlorar blir man skit frustrerad för att man tänker ju på det här spelet som ett enkelt spel... "Det är klart jag klarar av det här.. det är ju för barn" tänker man x) Aja, ni ska verkligen köpa det här spelet om ni gillar Mario och alla roliga gubbar. Eller om ni vill ha en utmaning ;D




The Chemical Brothers- The Salmon Dance

Här är en till av alla låtar jag fixa idag. Den heter "The Salmon Dance" och är gjord av The Chemical Brothers(ett av de bästa banden som finns). Älskar(WOW, starkt ord) den här låten skit mycket! Tror ni kommer fatta varför ;) Ps. Videon är grym! :)

Opererat stortån...

Hej! Idag så har det vart en ganska smärtsam dag eftersom jag opererade stortån i morse :S Först var det bara meningen att pappa och jag skulle gå till för att prata om hur vi skulle göra med min tå eftersom jag haft någeltrång i typ 1 år... Men sen så sa hon: Om ni har tid så fixar vi till den nu! Och jag bah: mm aa hhehe.. Och sen fick jag gå in i ett sånt där rum och lägga mig ner på "operationssängen". Då skulle hon bedöva.. SHIT! Det var inte så trevligt. Men det fanns en annan sjuksköterska där som jag bröt handen på medans(eftersom jag klömde så hårt.. det där lät jätte fel men jag tror ni fattar) jag fick bedövning. Efter det var jag jätte skakis och skit nervös :S Ska inte gå in för detalierat på vad som hände sen för då blir ni illamående haha :)

Efter allt var klart åkte jag och pappa till Max och åt lunch eftersom jag missat lunchen i skolan. Nu tänker jag "varför gå till skolan efter operationen" aja de va så de blev xD Så sen i skolan blev det lite film kollning (va?) och lite chill. Men på engelska lektionen börja bedövningen släppa.. det börja göra riktigt ont. På SOn så blev det mycket värre och jag behövde gå till skolsyrran för att ta en ipren eller va de nu va jag tog x)

Pappa hämtade mig sedan efter skolan va slut och så åkte vi hem. Då försvann all bedövning och FYFAN (ursäkta språket) det gjorde så himla ont att man vet inte vad man ska ta sig till. Det går inte precis att gå utan att skrika vid varje steg man tar x) Men det börjar bli bättre och det är jag väldigt glad över :)

En helt anna grej som inte har med saken att göra är att jag har haft tid å ladda ner en massa ny bra musik! Har bränt en ny skiva också hehe... En av låtarna jag fixa va "Feel Good Inc" med Gorillaz. Så här låter den:

Lite udda video. Och lite udda musik. Allt är udda men jag älskar den! :D

Die Hard

Tja! Hinner inte skriva någonting. Och jag orkar inte skriva något hehe. Ska kolla på Die Hard nu nämligen :) Skriver mer om denna fantastiska dag nån annan gång :)


Science projekt...

Hola! Idag kommer det vara fullt upp med ett science projekt som ska vara klart tills imorgon... Det är fett svårt :( Men som tur va så var jag hos Sara igår och vi blev klara med det mesta :) Nu måste jag sluta, jobb jobb jobb! :P

Nu ska jag bli blond!

Tjena! Som ni vet så lyckades jag inte så bra med att färga håret igår... Så idag måste jag fixa till det ^^ Hoppas det funkar idag annars dör jag :S Nu ska jag jag blir riktigt blond asså! (Hoppas jag...)

Men först och främst innan allt det här så ska jag träffa sara i täby c och vi ska gå till clas olsson eller hur det nu stavas :) Där ska vi kolla på lite hjul och sånt haha x) Anledningen till att vi ska göra det är för att det är till ett science projekt (NO som man säger på svenska språket) Sen ska vi åka hem till nån av oss och jobba stenhårt på vår presentation! :)

Såklart får jag inte glömma att det är Eurovision Song Contest idag och det är ju faktiskt tradition att kolla på det. Det är faktiskt lite spännande nu när Sverige faktiskt gick vidare (jag säger lite mycket faktiskt märker jag). Aja, jag kommer att sitta och heja på Sverige hela kvällen, för Eric Saades låt är faktiskt inte så dum :) Nuuu.. är det dags för mig att säga "Hare bra" igen.. Så här äre: Hare bra!!! ;)

Matilda!

Heeeeeeeeeeeeej :) Idag så gick Elsa och jag till täby c.. Inte kanske det roligaste stället menmen.. Aja, där köpte jag en ny tröja, lite smink och hårfärg... För nu till sommarn vill jag vara blond. Så när vi kom hem från täby så färgade vi håret på mig. Resultatet blev inte så lyckat... det blev eldfärgat typ.. vet inte riktigt hur jag ska fixa detta problem hehe... Aja, sen på kvällen träffade jag Matilda och vi gick till ica för att äta lite gott och köpa lite gott och så x) Sen gick vi hem till mig och kollade på en skräckiiiiis! Den var riktigt ruggig faktiskt :) Men nu har hon gått hem och jag saknar henne :( Om du läser detta Matilda så HEJ! hihihi :D Här är en liten bild som jag snodde från fb hehe :) Man kan se lite av mitt oranga(vet inte hur jag ska skriva orange..det är väldigt svårt) hår :)



Ha en fortsatt trevlig kväll alla gossar! :)

Bikini!

Har precis köpt en ny bikini för ett tag sen... xD Aja, jag älskar den väldigt mycket :) Men när det gäller mig måste man ha två stycken bikinisar så man har en i reserv liksom hehe :) Nu har jag hittat en som jag har blivit förälskad i. Ska köpa den imorgon på H&M :) Så här ser den ut:


Persika och vit choklad

Hej! Jag har haft en ganska normal trevlig dag idag :) Först vare skola och sen vare hemma :) Åkte och handlade med mamma sen på kvällen och det är alltid bra för då får man hem lite extra goa grejer! ;) Idag fick ja hem en yoghurt (min stavning suger? eller..?) med persiko och vit choklad smak :) MUMS! Men jag har inte testat den än hehe xP Ska göra det imorgon :) Nu ska jag fortsätta kolla på Criminal Minds så hare så bra! ;)

Klänningar...

Jag brukar ALDRIG ha klänningar eller kjolar på mig för det är så himla fel på mig! x) Men nu när det är slutet av 9an så måste jag hitta någon fin som jag gillar :) Letar lite på nelly.com efter avslutningsklänning och balklänning :) Nu har jag hittat två stycken som jag faktiskt tycker om lite grann haha :) Så här ser dom ut:



Dom ser ju typ likadana ut så jag ska nog fortsätta leta! ;)


Family Guy!

Hejhej! Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Åt flygande jacob till middag som var jätte gott :) Just nu kollar jag på Family Guy och det räcker för att dagen ska bli superbra! :D Orkar inte skriva mycket mer så ni får ha det så bra ;)


My Jeans! (Brock's Dub)

Har ni hört "My jeans" med Jenna Rose eller vad hon heter? Den är så himla rolig! x) Den är typ precis som "Friday" med Rebecca Black xP. Aja.. det finns en kille på youtube som dubbar dom här videorna och han är så himla rolig! Nedanför så är det en dubbning på "My Jeans" och den är sjukt kul!!! xD Jag garvar ihjäl varje gång jag ser den xD Kolla!! :D



Kollar ni på orginalet på youtube först så kanske det blir lite roligare ;)

The Dickies- Banana Splits

Den här låten är fett konstig men den gör så att man blir vädigt glad så det är ju bra! :D Ännu gladare blir man om man kollar på musikvideon för den är så himla skum xD Låten är gjord av bandet The Dickies vilket är ett bandnamn som också är lite skumt menmen xD Kick-Ass filmen hade den här låten när Hit-Girl kommer och dödar alla som finns i den där lägenheten xP ni kanske känner igen den om ni har sett Kick-Ass. The Dickies är ett väldigt gammalt band som ni kanske hör och ser på deras roliga frisyrer och dålig kvalite video :) Den gör mig i alla fall riktigt glad så lyssna på den! ;)




MVG+!!!

Tjena! Det var en liten speciell dag idag för att jag började kl 11.30 tillsammans med min syrra Elsa. Då cyklade vi ändä bort till Skavlöten för att orientera. Jag följde med för att jag ville höja mitt betyg i orientering som då hela dagen handlade om :). Förra terminen hade jag VG så det var väldigt viktigt att få MVG nu. Annars kunde jag lika gärna stanna hemma ju ;). Aja, jag sprang med min syrra och hennes kompis Linnea och det var det jobbigaste jag någonsin gjort asså! :O Jag mådde jätte dåligt, va kallsvettig och orkade inte äns sitta ner :S Men jag bet ihop för jag var tvungen att hitta alla kontroller. Och så såg jag en orm hihi ^^ I alla fall så hittade vi alla kontroller förutom 2 så då sa vår lärare att vi bara skulle få VG och då blev jag jätte besviken :/ MEN!!! Sen sa han: Eftersom ni varit så duktiga så ger jag er 12 minuter på att hitta de två sista. Och vi bah: IT'S ON BITCH! Kanske inte så då men ni fattar vad jag menar :) Vi hittade kontrollerna och då sa han: GREAAAT JOB! MVG+!!! Och vi bah: JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! SHIT!!! BRA!!! Och sen ville jag ha en festis men dom var slut!!!!!!!! ARGHH! Aja, sen åkte Elsa och jag hem (med cykel). Och då duchade(stavning? ^^) åt en snabb lunch och jag skyndade mig till nationella provet i engelska. Jag hann precis :) AA men det var min dag de hehe :) Hare så bra :) 

Total Blackout

Tja! Igår så skrev jag ett jätte långt inlägg men sen försvann allt när jag skulle spara... Jag dog -.- Aja, hoppas det funkar nu i alla fall :) Idag hade jag en jätte skön dag. Jag började kl 13.30 och slutade 14.00 ;D Haha :) Ikväll ska jag träffa Matilda och det ska bli GREAT :) Sen ska jag kolla på Total Blackout ^^ Det är jätte roligt tycker jag :) Aja, orkar inte skriva mer. Hejdå! :D


Söderhamn

Hejhej! Jag hade en jätte skön dag idag!!! För det första hade vi ingen mentortime och började klockan 9. Sen hade vi ingen idrott heller så då slutade vi 12.40!!! Nu är jag hemma och tar det lungt. Ska åka till vårt sommarställe som min familj håller på att bygga uppe i Söderhamn. Det är jättemysigt där uppe. Och så finns det Dollar Store där man kan köpa skitbra saker för jättebilligt pris. Hehe... Aja, hare bra! Så kanske jag bloggar lite imorgon ;)


The Prodigy- Piranha



Jag vet att jag har skum musiksmak... Men den här låten måste man gilla! Den är så himla grym! Man kan inte sitta still :D

Nationellt prov i matte

Hej! Jag hatar matte. Och jag hatar nationella prov. Sen slår dom ihop det och så blir det de jag avskyr mest i hela världen! x) Aja det gick ganska bra för mig. Tror jag får ett G i alla fall. Nu håller jag på och rita skit mycket eftersom jag ska lämna in allt till bilden imorgon. Jag hoppas verkligen att jag får ett bra betyg ^^ Aja nu måste jag koncentrera mig (medans jag kollar på criminal minds) hihi :) Hare bra! :)


Sly 4?

 Shit! Jag kan inte tro mina ögon! Kommer det komma Sly 4? :O Jag såg en trailer med det nya spelet men var den äkta eller inte är frågan!? För er som inte vet vad Sly är så berättar jag kort nu:

Sly Raccoon var det allra första spelet och det är väldigt barnsligt. Det handlar om att Sly (tvättbjörnen) springer runt i banor för att komma till Clockwork (stor fågel) för att sen förstöra den/honom/henne?.. hehe... Det är inte riktigt lika bra som dom andra spelen men det är ju för att det är så gammalt.

Sen har vi det andra spelet som heter Sly 2 Band of Thieves och det är lite bättre eftersom nu får man välja mellan tre olika figurer att spela som. Man kan vara Murray, Bentley eller då huvudpersonen Sly såklart! Spelet är fortfarande väldigt barnsligt men så länge det är roligt spelar det ju ingen roll! I det här spelet ska man samla ihop alla Clockworks delar som man förstörde i förra spelet.. för att sen förstöra delarna en gång för alla.

Sista spelet heter Sly 3 Honour Among Thieves och kvaliten på spelet är väldigt mycket bättre än de förra spelen. Nu kan man till och med spela med 3D glasögon och det tycker jag är väldigt häftigt! I det här spelet så samlar man ihop ett gäng med massor av andra tjuvar för att få tag på en skatt som ligger på en ö. Det är ett väldigt roligt spel som jag rekomenderar till ALLA även om det är lite barnsligt.


Nu är bara frågan om Sly 4 kommer komma... Jag hoppas verkligen det!!!


Catman!

Tja! Idag slutade jag tidigt så jag är på riktigt gott humör!! :D Efter jag slutade idag gick jag hem och ritade i min sketchbook vilket är ganska jobbigt eftersom jag måste göra typ 5 teckningar tills på fredag men det gör inget för jag gillar att rita ^^ En annan sak jag måste säga är att igår gjorde jag en liten t shirt till min katt xD Haha lite weird... men jag gjorde en jätte slarvig sak på 5 min när vår lärare sa åt oss att plocka undan x) På ryggen på t shirten så är det som batman symbolen förutom att fladdermusen är ett katthuvud :D Då blir han en liten catman istället :) Här är lite bilder ;)



Han är så himla fin :)♥

8 läxor...

TJAAAAAAAAAAAAA!! Hej, jag har hålt på hela dagen nu att göra bild läxa.. Eftersom jag har 8 mer teckningar att göra innan fredag :S Jag är lite körd asså... aja, jag har bara 6 kvar!!! hihi :) Så här ser en ev mina teckningar ut (den är lite skum) ^^

 
Var är Waldo någonstans? ;)

The Big Bang Theory!

Ja nu är det skolan som gäller igen... det är inte så kul asså x) Men efter skolan gick jag hem och nu tar jag det lungt och äter lite chips. Håller på att kolla på The Big Bang Theory och det är ett av de bästa programmen nånsin! :D Sry att jag skriver så lite men jag orkar verkligen inte :) Hare bra! :)


Smosh- My Fanny Pack

Ännu en låt från Smosh! För dom är så himla bra och så himla gulliga!!! Självklart så är inte den här låten seriös men den är så himla grym ändå! :)

Ahhh!!! Så himla gullig video/sång/ALLT!!! :D♥

Pensionärs jävlar!

Tja! Jag säger lite snabbt om min dag eftersom jag kollar på pensionärs jävlar! (Så jävla bra!) Aja, idag har jag spelat sims, ätit max, gått promenad i skavlöten och kollat på fenomen som också är jätte bra! Skriver mer imorgon för jag missar ju typ hela programmet när jag sitter framför datan! Hare braaaaaaaa! :)


RSS 2.0