Hej allesammans! Sitter på mattelektionen. Det är asroligt. Hm. Kom på att jag faktiskt inte har lust för att blogga idag så... Hejdå.

Jag råkade blogga i rubriken. Deal with it.

Wolfgang Gartner feat Will.I.Am- Forever


Klassiker

Tjenare alla gubbor och gummar! Det har varit en ganska chill dag idag. Först digitalt skapande, då man inte gjorde så mycket. Sen efter lunch så var det grafisk kommunikation, då man inte heller gjorde så mycket. Skönt.
Nu är jag hemma och äter mitt klassiska goda mellanmål! Nomnomnom!
Senare ikväll drar jag till Ica och träffar underbara Matilda! Det var så himla länge sen! Inte ok. Ska käka sushi så jag är jättetaggad. Hoho.
Nu tog mitt mellanmål slut. Så då blir det lite black ops! Härligt.
Sist men inte minst eller vad man brukar säga, kolla in denna låten! Klassiker. Gammal, men bra.
Haha vilken tönt jag är.

Galet, tokigt och tokigt igen

Tjenare allihopa! Hur är det med er? Det är bra med mig i alla fall. Har haft en underbar helg med pojkvännen min. Spelade mycket Black Ops och som alla vet så vann jag för de mesta. Eller Markus lät mig vinna rättare sagt (säger vi). Puss Markus, saknar dig jätte mycket♥
Nu sitter jag i alla fall på svenskan och vi ska göra nån film med nån app på mobilen... Det är svårt å förklara men tokigt är det i alla fall. Ska kanske ha mitt svenska tal idag som handlar om mobbning. Jag hoppas inte för jag kan de inte utantill. Nu bjuder jag på lite bilder!
Söta Elin!
Gulliga Elin!
Haha mina små Elinar♥

The Anix- Warning Signs


Nu är det fredag!

God morgon gott folk! Vet ni vad som är jobbigt? (Känns som jag typ alltid säger så, måste sluta) Iaf, det som är jobbigt är att jag var tvungen att gå upp kl 6 idag. För att vara hos tandläkaren kl 7.10. Det gick bra osv, hade fina tänder sa tanten. Men så ska man ju bli röntgad också, och den där fyrkanten som man är tvungen att ha i munnen gör ju skitont! Brutal smärta helt enkelt. Annars gick det bra.
Sen direkt efter tandläkaren så var det bråttom till läkare i Stockholm. Läkaren som jag snackade med var sjukare än alla patienter på sjukhuset tillsammans. Han var lite skrovlig om man säger så. Och de roliga var att när han skrev på datan så skrev han bara med pekfingrarna. Det tyckte jag var roligt. Men han var ju en gammal gubbe så...
Såg detta påväg mot läkaren. Hmm...
Efter läkarbesöket så tog jag tåget till skolan och nu sitter jag på samhällskunskapen och har kul. Är lite osäker på vad hon snackar om men det löser sig till slut.  Nu sa hon ett ord, "resurser". Så de kanske handlar om det?
Nu är det äntligen fredag! Som jag har längtat! Inte för att fredag är fredag osv... denna fredag är speciell. För idag så träffar jag min älskling! Har saknat honom grovt! Jag är jätteglad, några timmar kvar bara sen får jag pussa på honom! Lycka!

Call of Duty: Black Ops

Hej igen! Känns som att jag har gjort alldeles för mycket inlägg på bloggen idag. Men jag var bara tvungen att göra ett till för att släppa ut nörden inom mig.
Jag ska visa er några riktigt grymma låtar! Och alla kommer från Black Ops! Zombie läget dårå eftersom det är lite ont med truddelutter på de andra spel läget. Det är Elena Siegman som är den grymma sångaren! Men om man söker på spotify kommer man till en helt annan brud som sjunger hippielåtar osv så... det är ju lite synd. Aja, lyssna nu på låtarna! Så bra att man typ dör osv.
Här är en låt som inte Elena Siegman är med i, det är kanske inte en riktig låt osv... Men den är så himla härlig å lyssna på!

Three Days Grace- I Hate Everything About You


Paj

Efter plugget drog jag och Jessika till Täby C som sagt. Passade på att ta en liten bild på henne medans hon åt paj. Hon är så söt så!

Bevismaterial 2

På denna bild attackerar katten min fot. Aj.

Fisk sak

Ja tjena! Nu sitter jag här på engelskan och väntar på att läraren ska starta igång ännu en spännande lektion! Kan knappt bärga mig!
Det var äcklig lunch i skolan idag. Måste säga det bara. Det var nån fisk sak med nån ris sak och det var inte gott som sagt. Men efter skolan så ska jag dra till Täby C med Jessika och äta på donken! Det var så länge sen! Oj va gott det är. Det är tjockisen inom mig som snackar.
Åh vet ni vad? Imorgon får jag äntligen träffa min pojke Markus! Som jag har längtat! Hihi!
Nu händer någonting på engelskan så jag kanske borde kolla. Pusshej, leverpastej!

Bevismaterial 1

På denna bild försöker knaskatten att fånga min skugga. Hmm.

Den normala katten

Min katt. Figaro. Han är lite speciell om man säger så. Så jag tänkte typ såhär "Varför inte göra ett blogginlägg på bloggen om min jävla katt?". Kolla här nu. Han gosar ALDRIG med någon och han har spenderat denna kväll genom att fly från mig när jag kommer i närheten... Man får knappt nudda nissen. Och om han ser skuggor så attackerar han dom som om de vore något där på riktigt. Och ibland (typ hela tiden) attackerar han mig. Ingen annan. Bara mig. Jag och min katt asså... Vi älskar verkligen varandra.
Nu börjar jag fundera varför jag skrev ett helt inlägg i bloggen om min katt... Men nu har jag redan skrivit skiten så jag kan lika gärna ha kvar inlägget. Störd jag är.

Kiwi

Nu har jag precis kommit hem från skolan! Var lite smått hungrig så jag gjorde lite mellanmål! Nomnomnom! Och ja, det ni ser på bilden är kiwisar utan skal. That's how I like it! Nä men det blir mycket godare så, det kan jag garantera! Vill ni ha recept så scrolla ner lite!
Recept:
1 Kiwi
Instruktioner:
Skala kiwin.
Är det så att du vill ha mer än 1 kiwi så dubbla eller trippla receptet.

Meningslöst

Ja hejhej! Har jättelång rast nu osv så jag passar på att skriva lite meningslösa saker.
Igår klippte jag mig. Mitt hår rättare sagt. Nu är det ganska kort så jag ser ut som en liten fjollig tjej. Typ som Pippi Långstrumps kompis Annika. Jaja det funkar väl.
Jag köpte också nya skor igår! Dom är ganska grymma faktiskt. Och en 2 nya tröjor blev det också, jättefina!
Nu har jag skrivit lite meningslösa saker, så nu ska jag sluta med det helt enkelt. Pusshej, leverpastej!

55 Escape- My Side


Jag har en blogg?

Ja hej! Vet ni vad jag bestämt mig för? Jag ska börja ha mera bilder på bloggen. Har märkt att det är fett trist utan.
Just nu har jag digitalt skapande och man ska göra en film. Om någonting. Vet inte riktigt vad men det löser sig tillslut.
Vet ni en jobbig sak? Jag har hur mycket läxor som helst. Eller typ 2 men jag orkar inte. Jag borde dra nu. Pusshej, leverpastej!
Pinsamt att ha en bild på sig själv... Jaja, har man en blogg så har man... en blogg...

Jessika Söderdahl 16 år

Min kära vän Jessika ville att jag skulle skriva om henne, så jag gör det.
Jessika Söderdahl växte upp på Ekerö. Redan när hon var en liten flicka så var hon busig som ett busfrö!
Idag är Jessika 16 år. Hon blir 17 år den 21a november.
Jessika är en underbar vän! En riktig snygg snygging är hon också! Kolla själv!

Jerri Lassinniemi

Jerri Lassinniemi.

Hemma och gör läxor osv

Hej! Rubriken förklarar allt redan! Hejdå!

Vaknade nyss för en timme sen

Tjenare. Vaknade nyss. För ungefär en timme sen. Men i alla fall, jag är glad för idag åker jag hem ifrån Söderhamn! Eller det är väl en självklarhet eftersom det är skola imorgon men jaja.
Nu sitter jag i soffan och kollar på skidåkning. Woho. Det roligaste jag varit med om. Men det finns inget att göra och jag har panik.
Jag borde göra svenska läxa men den sparar jag tills ikväll. Så hoppas att det inte blir för jobbigt (det kommer bli jobbigt).
Aja nu drar jag! Pusshej, leverpastej.

Mirror Eyes- MTV


Smaken

Smaken var god. Väldigt god. Och nu pratar jag om maten. Maten var god.

MAT

Nu ska jag laga mat. Med Elsa.

Leverpastej

Ja hejsan! Idag har jag tagit ledigt från skolan för att fira min kära mamma på hennes 50 års dag! på morgonen grattade vi henne osv, sen drog vi upp till Söderhamn. På kvällen kom släkten och vi åt lax och tårta. Nomnomnom.
Nu har släkten gått hem och jag tråkar framför tvn. Det är nån tokig film. Notting Hill eller nåt...
Fast nu ska jag hoppa upp till loftet och bädda min lilla säng! Pusshej, leverpastej!

Frågor och svar!

Jag har tråkigt. Förlåt mig.
1. Röker du? Nej.
2. Födelsedag: 12 Mars.
3. Är du svensk? Japp.
4. Vem ringde dig senast? Mamma...
5. Vem smsade dig senast? Markus.
6. Vem kramade du senast? Jessika.
7. Vem pussade du senast? Markus.

8. Roligaste personen du vet: Matilda.
9. En snygg kille: Markus.
10. En snygg tjej: Megan Fox.
11. Vem träffade du senast & vart någonstans? Klassen i skolan.
12. Ögonfärg: Blå.
13. Vem såg du senast? Pappa.
14. Har du någonsin förlorat en vän? Ja.
15. Vad åt du senast? Bacon.
16. Vad drack du senast? Mjölk.
17. En vacker person: Elsa.
18. En snäll person: Elin.
19. En gullig person: Jessika.
20. En jobbig person: No comments.
21. En konstig person: Jag är en konstig person.
22. En med magrutor: Taylor Lautner.
23. När skrattade du senast och varför? Igår när jag pratade med Markus eftersom han gör mig så glad♥
24. När grät du senast och varför? Förra veckan, kommer inte ihåg varför (Y)
25. Är du singel? Nepp.
26. En du saknar: Markus.
27. Ditt humör just nu: Trött och glad.
28. Hur många vänner har du på facebook? Vet ej hur man kollar det för nu har jag den jävla tidslinjen. Ursäkta språket.
29. Hur många av dem är tjejer & hur många killar? Vet inte orkar inte räkna...
30. Har du skilda föräldrar? Nepp.
31. Hur många syskon har du? 3.
32. Din favoritfärg: Blå.
33. Nån du vill träffa: Markus.
34. Äckligaste du vet: Gammal mat.
35. Har du någonsin brutit mot lagen? Ja kanske de kanske.
36. Är du kär just nu? Ja.
37. I vem? Markus♥


Jag är en sjukling

Hejsan folket! Redo att läsa om mitt spännande liv denna dag? För de första så är jag hemma. Sjuk som en liten sjukling. Har varit det över en vecka nu och det kanske inte är så bra. Så jag tänkte att jag tar en dag till och vilar upp mig så hoppas jag att jag blir frisk till helgen.
Istället för att dra till skolan och plugga osv, så ska jag jobba med en filmanalys och en "bookreport" idag. Filmen jag ska göra filmanalys till heter "Gökboet". Handlar om massa mentalt sjuka människor. Så jag kan nästan relatera till dem.
Kanske borde börja koncentrera mig nu. Pusshej, leverpastej!
Ps. Kul att jag har så mycket bilder va? Säg till om det blir för mycket.

Enter Shikari- Gandhi Mate, Gandhi


Ny design!

Hej allihopa! Det var allt för länge sen jag bloggade och det ber jag om ursäkt för! Det är säkert en massa människor som jag har gjort besvikna osv... Men nu är jag tillbaks med en ny design till och med! Det blev inte så tokigt va?
Just nu sitter jag på fotolektion. Vet inte riktigt vad som händer. Har ingen koll. Men snart är den slut!
Efter plugget ska jag följa med Jessika till ungdomsmottagningen. Det går väl snabbt antar jag. Sen är det bara direkt hem och lägga sig i sängen å vila! Har varit sjuk i 1 vecka nu så jag försöker att bli frisk. Det dumma är att varje gång jag lägger mig ner och försöker sova så börjar jag hosta som en galning. Kan inte sluta. Igår hostade jag tills jag fick ont i magen. Inte ok.
Ikväll ska jag nog spela lite MW3 som vanligt. Härligt spel de där! Fast inte lika bra som Black Ops. Inget slår Black Ops. Juste, glömde nämna att jag ska spela mot min pojkvän Markus, han säger att han kommer vinna. Men vi alla vet att det inte är sant (a). Markus läser du detta så puss på dig! Hihi!
Åh jag är jätte sugen på sushi. Men jag har inte råd... Jag är en liten fattiglapp. Ajajaj.
Men i alla fall jag kanske borde försöka koncentrera mig på lektionen nu! Pusshej, leverpastej!

RSS 2.0