Creole fries

Hejsan! Vill berätta en massa från gårdagen! Det var nämligen en extra mysig dag igår. Efter skolan så träffade jag Matilda och vi åkte till lilla staden. Vi var skit hungriga så de första vi gjorde var att gå till Max och käka. Supergott som vanligt! Hjälpte Matilda beställa för hon visste inte hur man sa. Men sen gick de ju bra! Haha. Vi beställde ett Suprememål med creole fries. Så himla gott. Ni anar inte.
När maten var uppäten så fortsatte vi vandra lite i gallerian (fan va fjantigt de lät att säga så) för att leta efter en keps till Matilda. Hittade väldigt många men ingen som passade bra så det blev att hon köpte en mössa istället. Den är väldigt fin ska ni veta.
När mössan var köpt stack vi till godis affären vid Sergels torg och köpte godis för 50 spänn. Gott äre asså. Så satt vi vid konserthuset och var lite småkonstiga som vi brukar vara.
Glömde å berätta om alla kändisar och knäppisar som vi såg! När vi klev av tåget vid östra så såg vi en kvinna gå på spåret... Hon såg ut som en helt vanlig kvinna men hon va på helt fel plats. Jag undrar verkligen vad hon höll på med. Sen när vi fortsatte gå så såg vi Marie Serneholt ligga på marken och skrika. Ja... dom filmade någonting precis utanför dörren ner till tunnelbanan. Så jag sa till Matilda "Kom vi går där dom filmar så vi kanske kommer med på tv". Så vi gjorde det. De va ju lite kul. Sen på tunnelbanan såg vi den söta killen från filmen "Rosa" om ni vet vilken jag menar. Och sen såg vi killen från Fredagsmys reklamen! Häftigt.
Sen åkte vi hem på kvällen och bestämde oss för att dra hem till henne. Där chillade vi lite vad datorn och sen stack jag hem. En underbar dag måste jag säga. Matilda är så grym! Så jävla roligt att vara med henne. Hon är bäst! Älskar dig Matilda.

 

Gulliga Matilda med någonting på huvet... Vet inte riktigt vad det är... Men en sån ska man kanske skaffa!


Celldweller- The Best It's Gonna Get


Äntligen klar!

Nu damer och herrar! Musikvideon som de flesta faktiskt inte väntat på... Den är klar! Blev klar igår och nu finns den på YouTube som alla andra mina videos finns. För er som inte läste de tidigare inläggen så har Felicia, Elsa och jag gjort en video till låten First Of The Year med Skrillex. Älskar den låten så jag tänkte "Varför inte göra en liten musikvideo till den?". Och då blev det så. Ganska nöjd är jag också. Kolla på den och säg vad ni tycker!

Film, film, film

Hojsan! Jag mår jättebra! Om ni ville veta. Just nu sitter jag och klipper lite film (oj, vilken chock). Men jag håller på med Skrillex videon och den är snart klar! Den börjar bli bra ska ni veta. Men vi får se hur det blir. Har fortfarande ont om material men det löser sig.
Idag efter skolan gick jag och Elsa till ica stop och skulle köpa red bull och billys pizza. Då tänkte jag "varför inte ta med sig lilla kameran och se vad som händer". Det visade sig bli en ganska bra film faktiskt. Bättre än vad jag trodde att de skulle bli! Tänk va kul man kan ha när man går till ica. Här är den!
Ah juste! Jag glömde helt bort att vi spelade in när Elsa sjöng en av sina låtar idag. Den blev också grym! Gitarren lät lite bättre än vad den brukar göra och Elsa sjöng superbra som alltid! Är så stolt över min lillesyrra! Hon vann talangjakten i skolan idag. 500 spänn! Hon är fan bäst. Älskar henne! Kolla på henne när hon sjunger nu!
Men nu ska jag koncentrera mig på Skrillex videon! Vill verkligen att den ska bli bra! Tjarå!

Klippning mitt i veckan!

God eftermiddag! Håller på att klippa Skrillex videon som Felicia, jag och Elsa filmade i söndags. Det är riktigt svårt! Försöker göra den så bra som möjligt men vi hade inte tillräckligt med material så de är lite svårt om man säger så. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Men det löser sig!
Igår gjorde jag en annan liten film också. Hade lite tråkigt så jag satte mig framför camen och mimade lite till min favorit låt. Det va litet roligt projekt. Blev ganska bra i slutändan också måste jag säga!
Nä men nu tror jag att jag måste fokusera om musikvideon ska bli klar!

Nä nu jävlar!

För det första så vill jag be om ursäkt för språket. Och sen vill jag säga hej! Det var 5 dagar och 22 timmar sen jag bloggade. Så jag tänkte jag skriver väll en liten truddelutt nu på morgonen. Fast det kommer bli lite svårt för jag borstar tänderna samtidigt. Men jag ska försöka!
Jo vad har hänt de här 5 dagarna då? Låt mig tänka efter... Kunde inte komma på något speciellt så jag frågade syrran, "Elsa har jag gjort något speciellt de senaste 5 dagarna?". Och då svarade hon "Borstat tänderna". Hmm... Nu hänger jag inte riktigt med här... Jag tror inte hon förstod min fråga riktigt. Aja, nu kom jag på en sak som har hänt! Vi hade klassfoto någon dag. Men vilken kommer jag inte ihåg. Hehe. Men vem bryr sig liksom.
Justeja! I lördags så köpte jag och pappa(egentligen pappa, pappa betalar) en firewire sladd så jag kan överföra all film från filmkameran till datorn. Så jag satt hela lördagskvällen och kollade igenom lite gammla saker från när jag var 10 år... På samma gång kom jag på att jag är nog inte helt frisk i huvet om ni förstår vad jag menar. De var ju helt sjuka grejer som jag inte äns kommer ihåg att de fanns! Haha, så de va lite kul å kolla på allt. Gjorde till och med en liten film som jag la upp på facebook. Trevligt trevligt.
Igår så hängde jag, Felicia och Elsa i Viggbyholm och filmade lite. Ska göra en musikvideo till "First of The Year" med Skrillex. Håller på att klippa den nu. Kommer att bli rikigt svårt att få i ordning den för vi hade inte tillräckligt med material. Men jag ska komma på något så att det löser sig!
Men nu ska jag göra mig redo för skolan! Börjar kl 9.45 så jag har latat mig hela morgonen... Aja! Tjarå!

Mindless Self Indulgence- Shut Me Up


Juste, jag har en blogg

Hej! Hade helt glömt bort att jag hade en blogg. Bra utav mig! Nä men nu när jag har kommit på det så finns det ganska mycket saker att säga om vad som hänt på sistone!
I helgen så var jag, Elsa och mamma på chokladfestivalen i Stockholm. Det var faktiskt ganska trevligt! Vi har gått dit 3 gånger förut så nu bilr det väll typ till en tradition. Det ända vi brukar göra där i att gå ett varv runt och bara käka smakprov. Hihi. Sen var det en snubbe på scenen som skulle göra chokladmousse. Så då stod vi i 20 min och kollade på när han bara snackade om ingenting. Han hade inte äns börjat göra chokladmousse!? Och varför står vi där som idioter och ska kolla på när någon gör chokladmousse? Det är ju inte som man tänker på en fredagskväll "Oh va det skulle va kul att kolla på någon som gör chokladmousse!". Haha. De är ju bara konstigt.
En annan sak som Elsa och jag gjorde i helgen var en till cover! Denna gång var det The Scientist med Coldplay som vi sjöng. De lät förjävligt för Elsas gitarr va inte stämd.. Och vi orkade inte fixa den. Haha, så de blev som de blev. 42 visningar på 1 dag. Coolt va!? Haha ne.
Annars då? Jo det har gått en dag sen dess... Så kanske inte så mycket har hänt. Har gjort en samhällskunskaps tenta. Vilket inte är nå skoj. Men den blev gjord tillslut i alla fall. Sen så har jag tagit lite bilder på andra bilder som jag gjort. Haha, de där lät lite komplicerat. Men så här ser de ut!
Ha en riktigt trevlig dag hörni! Lägger upp lite låtar senare för det känns som de va ett tag sen ni fick höra lite riktig musik! Haha. A hejrå!

Jag blev rädd igår

Hej! Läget då? Nu ska jag berätta lite om vad som hände igår och sen vad som jag hittade på idag. Det händer mycket saker som jag måste säga!
För det första! Ja nu säger jag det! Här kommer de! Nu berättar jag! Aja i alla fall. Stack hem till Matilda igår kväll och snacka lite och kollade på Grey's Anatomy å bara chillade. De va riktigt skojigt! Sen såg jag de läskigaste jag sett i hela mitt liv! Tack vare Viktor... De va en serie på nätet. Först när jag klickade på länken så tänkte jag bara "Hur läskig kan den vara egentligen? Det är ju bara en serie..." Så jag läste den... Asså jag skrek! De var så jävla läskigt att jag skrek! Helt otroligt va rädd jag blev! Sen visade jag den för Matilda och då blev vi rädda tillsammans. Haha. Roliga tider.
Kära Matilda som går med mig efter att ha läst den läskiga serien.
Men i alla fall idag rå, inte hänt så mycket. Eller? Jag glömde idrotts kläder idag... Vilket inte var så bra. Fick köra boxning i mina vanliga kläder. Men det gick bra ändå! Efter idrotten slutade så gick jag hem, då gick jag förbi en skitskum snubbe. Trodde han bölade först men de visade sig att han bara skrattade... Jaha tänkte jag...
Fina Elin med boxningshandskar.
Imorgon! Då är det skolfoto! Lite småläskigt sådär faktiskt. Hela klassen ska ha OnePiece på sig. Men min är för stor så jag ser jätte skum ut... Aja det löser sig som jag brukar säga.
I helgen! Haha, känns som jag går igenom hela mitt liv. Men ändå! I helgen så ska jag kanske dra till Jacob och hans kompisar och så ska vi köra lite paintball! Det kommer bli fett kul! Fast de kostar pengar... Som allt annat i världen. Men paintball är skitkul så spelar roll!
Nu ikväll ska jag bara ta det lite lungt. Å nej vänta. Jag ljög. Kom på att jag måste göra matte läxa som är tills imorgon... Aja jag har inte så många uppgifter kvar. Det går nog bra. Men då är det nog dags att jag börjar med det! Ha det så bra gott folk!

Justice- AUDIO, VIDEO, DISCO


Gräva guld

Ännu en härlig dag måste jag säga! Älskar min snygga klass. Om ni läser detta så puss på er! I alla fall så hände inte så mycket men de var kul ändå!
Efter skolan när jag cyklade hem så hamna jag bakom en liten kille på cykel som cyklade riktigt långsamt för att han var tvungen att gräva efter guld om ni förstår vad jag menar. Så jag lät honom göra det liksom.
Nu är jag hemma och ska laga nån riktigt fettis mat! Ska gå och kolla vad det finns. Tjarå!

Nu är tiden inne...

Ja hörni... Nu finns det en film på Youtube där jag sjunger. Jag är jätterädd för vad alla ska tycka om detta... Men jag älskar att sjunga så jag borde nog inte bry mig så mycket om vad andra tycker eftersom jag tycker det är kul ändå! Låten heter Never Say Never med The Fray. Kolla på egen risk!

Cage The Elephant- Ain't No Rest For The Wicked

Det här är en underbart bra låt! Också en låt som jag och Elsa ska göra cover på! Hihi.

Idag så smäller de!

Hej! Jag mår riktigt bra ska ni veta! Förutom att jag är lite nervös inför att göra covers nu i eftermiddag... Jag vet inte riktigt om det kommer bli bra eller inte för jag har typ aldrig sjungit för någon förut. Förutom klassen nån gång på musiken men det var så himla failat att nästa dag kom ingen till skolan för att alla mådde så dåligt. Nä kanske inte men ändå! Jag får se hur alla reagerar ikväll...
Nu så ska jag fokusera på matten hörni! Hare så bra!

Inge internet!

Nu har jag äntligen internet! Åkte nämligen till Söderhamn igår och där har vi inget trådlöst internet. Glömde köpa det igår så jag var tvungen att klara mig en hel natt utan internet! Det var fett jobbigt men jag klarade mig. Nu har jag internet och jag är gladare än någonsin! Hade tänkt att spela lite cod 4 och bara chilla. Lite red bull finns i kylen också så det kommer bli en toppen kväll!

Måste bara berätta lite snabbt hur jag planerat nästa vecka. Min syrra Elsa och jag ska spela in hennes låtar och göra covers på olika låtar! Jag ska till och med sjunga... Vi får se hur det går asså. Men det kommer nog bli jättekul och jag längtar verkligen ska ni veta! I vinter har jag också planerat filma lite. Tänkte filma lite snowboard in action om ni fattar vad jag menar. Ska också göra en musikvideo till "Mountain Song" av Jane's Addiction. Spännande!

Men för att göra alla inspelningar så häftiga som möjligt måste jag ha rätt utrustning! Som till exempel när jag ska filma snowboard filmerna måste jag fixa lite nya snowboardkläder så man ser lite proffsigare ut! Måste börja spara pengar... Hatar att spara pengar. Hihi.

Men nu tror jag att jag ska dra och kolla på någon film eller nåt innan jag börjar spela cod 4! Ha det så bra kära människor!


Cake- Long time


Ingen skola för mig

Hej! Vet ni en rolig sak? Det skulle varit nån matte hjälp kl 12 som skulle sluta 4... Men den är inställd! Haha! Så jädra bra! Så nu tänker jag bara chilla hemma hela dagen. Härligt. Men vad ska jag göra då? Det får nog bli lite tvspel tror jag. Som vanligt. Sjunga ska jag också göra. Det tycker jag är kul.
Juste! Jag tror jag glömde säga en sak förut. Den är inte viktig alls men måste sägas! Till alla dem som spelar black ops... Jag har lärt mig zombie låten på piano! Grymt asså! Men jag är inte så duktig så jag ska nog öva lite mer. Det kan jag ju göra idag! Perfekt! Asså det låter som att jag inte har nåt liv...
Aja! Nu ska jag dra och värma en billys pizza! Så himla gott. Herrå!

Jane's Addiction- Irresistible Force


Vänta här nu...

Godmorgon! Aldrig riktigt fattat om godmorgon är ett ord eller om det egentligen ska stå "god morgon"... Haha. Så smart är jag liksom. I alla fall, idag börjar jag kl 11.30. Så jädra skönt! Men jag blev väckt kl 7... Haha, det blev nåt fel där tycker jag. Aja, jag behöver ju ha tid att duscha och sånt. Kanske inte så lång tid men ändå. Då kan jag ju spela lite tvspel innan skolan också.
Ah! Vet ni vad jag kom på!? Fodralet med ALLA mina tvspel är borta! Inte för att jag letat så mycket men jag säger att de är borta för jag orkar inte leta. Haha, ja så kan de gå. 70-80 spel finns i fodralet. Tänk va mycket pengar det är. Jag borde nog börja leta lite.
Nu måste jag i alla fall börja göra mig klar! Inte för att det är bråttom utan bara för att detta lilla blogginlägg måste få ett slut nån gång. Jag önskar er en trevlig dag!

Neutral Milk Hotel- Two-Headed Boy


Billys pizza

Tjohej! Sitter och äter en billys pizza och lyssnar på lite musik. De e grejer det! Snart tror jag att jag ska spela lite black ops och sen kanske lite cod 4 på datan. Måste verkligen öva på det och bli lite bättre om man säger så.
Men i alla fall, den här dagen har varit riktigt bra tycker jag. Inte hänt så mycket men jag är bara nöjd med allt i livet just nu!
Orkar inte skriva någe mer. Fett jobbigt. Haha. Hare bra hörni!

OutKast- Hey Ya!

Älskat den här låten ända sen jag var liten. Jag tröttnar aldrig på den! Är nog tidernas bästa låt tror jag!

Gorillaz- Dirty Harry


Jag är trött

God morgon! Eller nåt... Vaknade precis. Jag var nog uppe lite för sent igår. Tror det blev till halv 5 eller något. Men det vare värt. Köpte nämligen ett nytt spel igår, Call of Duty 4 Modern Warfare. Till datan... Måste säga att det var riktigt svårt! I alla fall till en början men sen gick det bättre. Men ändå! Så himla mycket knappar att hålla rätt på. Jag kan inte hålla rätt på så mycket samtidigt! Haha. Aja, det var kul att spela i alla fall för jag hade trevligt sällskap av massa grabbs, som dock var extremt mycket bättre än mig. Men jag får öva lite och sen så! Då jävlar!
Idag ska jag i alla fall göra ingenting. Tänk va skönt att bara inte göra någonting. Inget planerat. Tänker bara ta det lungt och äta allt onyttigt jag kan komma åt. Funderar faktiskt om jag ska dra till Täby C för att köpa en jacka... Aja, vi får se hur det blir!

RSS 2.0