The Legend of Zelda: Spirit Tracks

The Legend of Zelda: Spirit Tracks är ett spel som är till Nintendo Ds. Det handlar om Link som ska försöka återställa tågrälsen i landet. Men för att göra det måste han åka till olika delar av landet som heter Snow Land, Fire Land, Ocean Land och Forest Land. Där löser han gåtor i olika tempel för att sedan återställa en del utav tågrälsen. En medhjälpare har man också, det är nämligen prinsessan Zelda som ett spöke som följer efter en genom hela spelet. Anledningen med att man återställer tågrälsen är också för att då kan Zelda bli normal igen.

Det är inte så lätt som det verkar eftersom det är mycket svåra gåtor som man konstant måste lösa för att komma vidare i spelet. Till och med jag, som är 16 år tycker att det kan vara riktigt klurigt ibland. Tror inte jag skulle rekomendera det till någon som är under 10 år om de inte får lite hjälp av sina föräldrar förstås.

För att vara ett Nintendo Ds spel så är det här spelet väldigt roligt! När man väl kommit in i spelet så fastnar man och kan inte sluta spela. Riktigt bra spel och jag rekomenderar det till folk som tycker om att lösa gåtor samtidigt som det finns en del action. Köp det om du letar efter ett bra Nintendo Ds spel!




Spanien!

Hejsan! Det var väldigt länge sen som jag bloggade. Men nu när sommarn har kommit så är det ju fullt upp hela tiden. Till exempel så kom jag precis hem från Spanien! Det var väldigt härligt ska ni veta. Nu är jag brun för första gången i mitt liv (brukar vara väldigt blek). Men i slutet av sommaren berättar jag mer om hela sommarn eftersom jag måste springa upp till mitt rum och packa. Imorgon ska Elsa och jag ner till Nynäshamn för att segla med Magnus, Elin, Stella och Majken! Det kommer bli jätteroligt!


The Prodigy- Wild West


Seglarläger!

Hejhopp!  Mycket har hänt sen jag slutade 9an i onsdags. Det har varit fullt upp så därför har jag inte bloggat någonting. För det första så åkte Elsa, pappa och jag till Nynäshamn direkt efter avslutningen för gå på seglarläger. Imorgon har vi en dag "ledigt" från seglarlägret och ska fortsätta på söndag. Det är ganska kul tror jag... Fast jag och Elsa är ganska mycket äldre än alla andra som går där så det kan vara frustrerande ibland. Men en jättebra sak som hände idag var att jag Elsa och en kille som heter Leo vann en seglartävling med en 606 (en ganska stor båt men mindre än en riktig stor segelbåt, vet inte hur jag ska förklara).

Sen en annan skitbra sak som hänt är att jag skickade in en ny serie till Smosh (några killar från youtube) och i det nya "Ian is bored" avsnittet så läser dom upp hela min serie! Fatta hur glad jag är! Det har hänt mig två gånger! Kan visa det sen men det finns inte uppe på youtube än så ni får vänta lite. 

Nu ska jag ta det lungt ikväll och springa och kolla på Criminal Minds som redan har börjat! Ha det bra!

Glass till middag

Hejhopp! Orkar inte skriva så mycket. Så då är det ju bra att det inte hänt något speciellt idag. Ikväll ska jag bara ta det lungt. Äta glass och tacos och godis och massor mer bara för att det är gott. Sen blir det nån film på 4an... ingen aning vad det är... någon thriller eller nåt. Hoppas den är bra, hejrå!

Nyheter om det nya spelet Revelations!

Efter jag läst tidningen "Level" så har vet jag mycket mer om det nya Assassins Creed spelet som kommer ut i november. För det första så kommer man springa runt i Konstantinopel. Där ska man hitta ett hemligt biblotek och i bibloteket finns det en mäktig artefakt som ligger gömd där nånstans. Sen springer man typ runt till 5 olika biblotek för att hitta alla artefakter genom hela spelet.

Ett nytt redskap som man kommer att ha är "krokdolken". Då är det som hans vanliga dolkar han har runt handleden eller hur man ska säga... Men skilnaden är att det är en liten krok i slutändan av dolken så nu är det lättare att ta sig upp för väggar, man kan åka på linor och dödandet kommer nog vara detsamma ändå.


Grönan!

Tjenatjena! Förlåt att jag inte har bloggat på jättelänge! Men anledningen till att jag inte gjort det är att jag vart i Söderhamn. Och det var jätte trevligt för min polare Philip va också me i Söderhamn. Vi spela typ cod hela tiden. Kom hem i måndags.

Sen igår så var klassen på grönan hela dagen och det var skitkul! Vi stack till spökhuset och det var så himla obehagligt... Precis när vi kommit in så är det två läskiga monster som skrämmer oss och alla förutom jag satt typ i trappan och skrek. Jag borde nog stannat kvar med dom för när jag gick vidare ensam och ropade på att dom skulle komma, så gick en av de läskiga killarna bakom mig och viskade läskiga saker. Jag försökte putta bort honom men han följde efter mig hela tiden. Jätte läskigt.. Men det som var läskigast var när Nora och jag skulle kolla på en grej eller va de va... Då kollar vi bakom oss och då ser vi en mumie som springer mot oss! Asså ni fattar inte hur läskigt det va! Åkte hem från grönan med Nell och Sara runt 10 och när jag kom hem så var jag helt slut. Mina ben gjorde jätte ont och jag kunde inte somna... Men som tur va så slutade jag skolan 9:40 idag så nu kan jag vila. Hejrå!

Jag är en tv-spels nörd

Hejhej! Nu har jag precis kommit hem från Onoff med pappa. Där blev lite grejer köpta om man säger så. Först köpte vi en ps3 kontroll så att man kan spela fler (och inte sitta ensam i mörkret och spela cod). Sen köpte vi äntligen Assassins Creed som jag alltid velat ha! Har bara inte orkat köpa det. Och jag var ju tvungen att köpa det eftersom jag har de andra Assassins Creed spelen, men inte ettan. Men nu har jag det! Efter det var klart så stack vi till ica stop. Där köpte jag en tidning. En GRYM tidning. Jag är värsta nörden asså, ursäkta mig.




Assassins Creed: Revelations

Efter man har spelat Assassins Creed: Brotherhood så tänker nog alla "Konstigt, det kan ju inte sluta så här!?", och det gör det ju inte heller. För ett till spel är på väg! Det heter Assassins Creed: Revelations och kommer komma ut i november. Man spelar fortfarande som Ezio, fast han är äldre. Mer vet jag inte riktigt. Men den sjunde juni så kommer den riktiga trailern och det är jätte spännande! Bara några dagar kvar!


RSS 2.0