Enter Shikari- SSSNAKEPIT

Lite musik å vakna upp till på morgonen! Sätt på högsta volym och lyssna!

Linus skratt

Linus skratt är ju så himla fint så jag bestämde mig för att göra en liten film med hans skratt som pågår under 10 minuter. Bra va!?

Slipknot- Danger Keep Away

Jag har märkt att jag är beroende av musik. Bra musik så att säga. Inte sån här Britney Spears skit och Snoop Dogg skit å sånt. Utan riktig musik. Så som Escape The Fate, Disturbed, System of a Down och Slipknot. Igår låg jag i sängen å lyssnade på musik till 5.40 på morgonen. Kanske inte så smart av mig dårå... Men älskar man musik så gör man de! Hihi. Den här låten lyssnade jag sönder igår:

Digitalt skapande

Tjenare! Igår så hände inte så mycket. Bestämde mig för att rita lite i photoshop bara. Då blev det att jag ritade min polare Alex. Det blev ett ganska bra resultat. Men man kan se att jag blev lite lat efter ett tag eftersom håret är ganska slarvigt gjort. Hihi. Men det blev väll bra ändå. Så här ser den ut:
Vad gör jag just nu då? Jo jag har digitalt skapande och det är ju inte så himla skoj. Vår lärare tror att vi är 5. Men det är vi faktiskt inte. Sååå det kan bli lite jobbigt om man säger så. Sitter bredvid Elin btw! Hon är en toppen tjej!♥
Jessika är inte här... Så jag är ledsen. Läser du detta så saknar jag dig Jessika! Kom imorgon! Hihi puss♥

Disturbed- Warrior

Är bara tvungen att dela med mig av ännu en bra låt!

Photoshop

På grafisk kommunikation fick jag lära mig lite hur man fixar i photoshop. Det blev en del fina bilder om man säger så.
Fina va?

55 Escape- Angels & Demons

En riktigt bra låt som jag är beroende av just nu! Den är sjukt bra och det får ni ju reda på om ni klickar på play så vafan babblar jag om? 

Kondom reklam!

Jag orkar inte skriva ett dugg känner jag nu. Så kolla bara på den här reklam filmen som Calle, Amanda, Jessika och jag gjorde till Film och tv produktion! Jag kanske inte får visa den egentligen men jag orkar inte ta reda på om jag får det eller ej så jag visar den ändå! Hihi.

You Me At Six- Stay With Me (Acoustic)

Brukar inte lyssna på lugn och tråkig musik... Men jag hörde den här låten igår och jag bah "Nej herregud va härlig låt!". Så nu kan jag inte sluta lyssna på den. Den är helt underbar. Lyssna vettja.

McNuggets

Ajusteja... Hej! Idag så ska jag dra till Täby C med Jessika och vi ska köpa saker. Jag kunde sagt shoppa men nu sa jag inte de så... I alla fall, de kommer bli grymt eftersom jag för en gång skull fått tag på lite pengar. Har massa saker som jag måste köpa! Och så vill jag käka på "donken" som ungdommarna kallar de nu för tiden. Dom har ganska okej mat där faktiskt. Inte hamburgarna! Bara McNuggets. Max är så himla mycket godare. Visst håller ni med? A va bra.
Naej nu så ska jag hitta något å ha på mig idag. Känns som om jag inte har några kläder alls... Jag får väll bli nudist. NEJ GUD NEJ! SKA INTE ÄNS TÄNKA TANKEN! USCH. Ajusteja... Nu blev de lite konstig stämning så jag ska nog säga hejdå. Hejdå!

Ny film!

Tjenamors! Jag gjorde en liten "musikvideo" idag. Hade inget att göra så jag ville filma lite. Ärligt talat så tycker jag att den sög. Men ni kan ju kolla själva och säga vad ni tycker!

Woodkid- Iron

Jag tror jag hittat världens bästa låt! Det är inte sån musik som jag brukar lyssna på... Men det är något med låten som är så mäktigt liksom. Haha, nu låter jag som en liten tönt. Aja! När ni lyssnat på den kanske ni håller med! Låten kanske vissa känner igen från Assassins Creed Revelations trailern. Kanske därför låten blir så bra... Men nu ska jag inte babbla mer, lyssna vettja!

Escape The Fate- Massacre


Störda människor

Ja hej! Igår så var jag väldigt glad ska ni veta! Av många olika andledningar! Gladare än vad jag brukar vara. Och jag är glad hela tiden. Men i alla fall så en av andledningarna var att jag träffade kära Matilda på kvällen! Vi träffades på vårt vanliga ställe. Ica Stop! Där käkade jag sushi och Matilda åt lite kex choklad. Sen gick vi runt lite utanför Ica nånstans och ja... va ska man kalla det? Vi var ganska störda. Som vanligt dåra. Men de va kul i alla fall!
Nu ska jag inte skriva mer! Har ju lektion å allt. Herregud Astrid. Skärpning!

Slipknot- Duality


Förlåt... typ

Hejsan! Förlåt att jag inte bloggat på typ ett år eller nåt! Inte för att någon bryr sig men man skriver väll förlåt ändå liksom. Men jag har verkligen inte orkat. Lovat att jag skulle skriva om gamex å så också. Men de orkar jag inte skriva om heller. De har hänt en massa roliga saker faktiskt. Men som sagt. Orkar inte. Haha. Så från och med nu så blickar jag frammåt!
Om några sekunder ska jag resa mig från min lilla mysiga stol och gå till Ica Stop för att köpa gäst till mina kanelbullar. Japp. Kanelbullar. Jätte random men jag blev så sugen på kanelbulle deg. Så de är min sysselsättning resten av kvällen! Blir nog lite spelande också såklart. Men nu ska jag dra så tjenamors!

Avenged Sevenfold- Nightmare


Billys Pizza

God morgon flickor och pojkar! Ska berätta om gårdagen, vilket var en väldigt kul men jobbig dag. Började med att käka billys pizza när man vaknar. Det är inte helt fel asså. Sen efter det så körde jag bil igen! Grymt kul som vanligt!
Efter bilkörningen så åkte Elsa och jag till Holiday Club för att bada. När vi skulle betala så märker jag att det kostar 175 spänn för en vuxen att bada! Helt jädra sjukt! Ursäkta språket. Så när jag såg det sa jag till snubben i "kassan" att Elsa va 14 år. Då blev det lite billigare i alla fall. Men de dåliga me att de var så dyrt va att nu hade vi inte råd med att äta på Max längre. Som vi nämligen planerat att vi skulle göra efter badet. Vi saknade 10 kronor för att båda skulle få ett gott supreme mål... Då blev jag ledsen. Så Elsa och jag gick runt i badet och letade pengar. Det gick inte så bra för vi hitta inget.
När vi badat klart så skulle vi dra till Åre torg för att köpa Comviq surf grejs så att internet ska funka, och så skulle vi på något vis äta på Max ändå. Bara att när vi kommer till Åre torg så är kiosken(där vi ska köpa internet) stängd... Sen går vi vidare till Max och då står de på dörren "Idag stänger vi kl 18 eftersom vi vill göra er förbannade". Kanske inte riktigt så men ni förstår vad jag menar. Så ingen Max blev de heller!
Efter de kaoset så kom pappa och plocka upp oss och vi körde till Ica istället och köpte massa gott! Oj va mycket "och" de blev. Aja, så nu blev det pannkakor med nutella, bananer och jordgubbssylt istället. Det är ganska gott de med asså!
Idag så ska jag nog köra lite bil igen, ta det lite lungt och sen övertyga pappa att jag och Elsa ska få bowla igen. Haha. Det är ju så kul å bowla. Aja, nu börjar jag bli lite hungrig. Ska nog ta en liten billys pizza eller nåt. Fan va vilken tjockis man är! Haha! Herrå!

Pendulum- Salt In The Wounds

Var tvungen att dela med mig av ännu en riktigt bra låt! Eller rättare sagt GRYM låt! Lyssna!

Gamex!

Ni fattar inte hur taggad jag är! Ska på gamex med Felicia på lördag! Kommer att bli skitkul! För er som inte vet vad gamex är så är det en skitstor spelmässa i Kista där de finns skit mycket spel! Oj nu blev de lite mycket skit i den där meningen. I alla fall, i år kommer de komma ungefär 25 000 pers! Helt sjukt! Ska ta mycket bilder och berätta mycket om de sen!
Gamex maskot. Seriöst. Kunde de inte komma på nå bättre?

The Prodigy- Out Of Space

Den här låten är så himla skön! När man lyssnar på den så får man den där känslan av att lyssna på världens grymmaste låt! Haha, förstår ni vad jag menar? Men den är lite skum för när den där snubben börjar sjunga man bah "WTF!?". Men den är grym ändå!

Åre!

Tja! Hur står det till? Det står bra till med mig faktiskt. Fast just nu sitter jag. Har så himla mycket att berätta om lovet och allt möjligt. Vet inte var jag ska börja.
I fredags så körde vi spökboll i skolan. Skolan kallade de för "Spookboll" vilket va helt efterblivet. Men i alla fall så körde typ alla klasser mot varandra och hälften av våran klass hade gått hem. Så de var lite svårt för oss som var kvar om man säger så. Även fast vi förlorade varje match så var vi grymma ändå!
Efter spökbollen var slut så började jag vandra hemmåt. På hemvägen så träffade jag på Nell och de slutade med att vi vandrade hem till henne! De var riktigt kul att vara med henne.
På lördags morgonen så åkte vi upp till Åre. De tog hela dagen. Väldigt tråkigt ska ni veta. Men Elsa och jag kollade på lite film och lyssnade på musik så de va ju lite mysigt.
Söndag latade vi oss bara och gjorde ingenting. Måndag så käkade jag och Elsa på Max och gick in en snabbis på Stadium och hittade en jättesnygg jacka! Så himla fin asså. Efter det stack vi å bowla. Jag ägde! Haha. På en bana bredvid oss så var de en kvinna med sina små barn som bowla. Och den lilla flickan fick en strike och hennes mamma bah "Lägg av! Din gris!". Jag garvade ihjäl.
Nu ska ni höra på grejer! Jag körde bil för första gången igår också! Råkade glömma att det är högertrafik i Sverige... De kanske inte var så bra. Hehe. Och idag körde jag bil för andra gången! Det är grymt kul! Gick riktigt bra tycker jag. Körde i 80 på en riktig väg till och med. Coolt va?
Men nu tycker Elsa att jag ska sluta vara inne på datan. Vi håller på att kolla på The Bounty Hunter. Ganska bra faktikst. Men ha det så bra! Hejrå!

RSS 2.0