Ta de lungt dagen

Tja! Idag har det vart en jätte härlig dag tycker jag. Först hade vi science(NO)-prov som kanske inte var så kul eftersom frågorna var jätte svåra, och man skulle välja en av dom och skriva en uppsats. Det gick sisådär asså.. Men jag hoppas på G!!! Sen hade vi Bild som var trevligt xP Lunch... Och på Engelskan kollade vi på film och sen hade vi idrott och slutade tre kvart tidigare :) Nu är jag hemma och tar det lungt och ska spela lite tv spel :D Sen ikväll ska jag kolla på tv och äta chips med dip. Det är typ det godaste som finns. :) Hare bra, nu ska jag dra! :) 


Seg dag

Hmm.. Hej! Det har varit en riktigt seg dag idag.. vilket jag inte tycker om så mycket... Menmen!!! Nu är jag hemma i alla fall! Åt kyckling klubba och potatissallad till middag mums :) Ikväll ska jag kolla på Criminal Minds som vanligt eftersom det är så himla bra :) Just nu sitter jag här i min mössa och onepiece och ska spela lite sims tror jag hehe ^^ Ska börja ha lite mer bilder på mig på bloggen så här kommer en! ;)




The Sims 2!

Jag älskar The Sims 2!! Haha xP Det kanske inte är det coolaste spelet men det är väldigt roligt :) Det blir ännu roligare när man laddar ner en massa nya kläder och hår för då kan man göra riktigt tjusiga gubbar :) Då kan man göra kändisar och monster och vad som helst. Har du Sims 2 så gå in på Sims2.com och ladda ner! Spelet blir mycket roligare jag lovar! I alla fall... nu är det så att det funkar inte för mig att ladda ner!! AHH!! Så nu är jag fast med fula kläder och fult hår och allt :( Anledningen till att det inte funkar är att jag registrerade mitt Sims 2 på en annan dator förut som vi nu har slängt...  Vilket leder till att jag inte kan använda samma kod igen för att kunna ladda ner.... Bajs... MEN Elsa och jag har kommit på en lösning! Vi beställde ett nytt spel igår x) haha.. sen beställde vi också student liv grejs och något prylpaket med IKEA möbler ^^ Det blir spännande! Hoppas det funkar att ladda ner saker efter det! För annars blir jag nog ganska sur asså xP



Så himla bra spel!!! :D


KO's- Freeze



Sry för min konstiga musiksmak! Men den här låten är grym!

Snart är det sommar!

Hejhej! Nu är det dags för mig att börja blogga igen! Efter påsklovet menar jag ^^. Det är kanske inte det roligaste att göra men har inget annat för mig så då blir det bloggen som gäller! I alla fall... idag så slutade jag jätte tidigt som vanligt och det var jätte skönt! :D Slutade kl 1 ^^. Men något som är ännu bättre är att det snart är sommar!!! WOOHOOO! Dööör av längtan.... För då ska jag till Spanien, Åre, Söderhamn, Nynäshamn och mycket mer! Sen så har Elsa och jag lovat att vi måste ta massor av fina bilder hela tiden så då kanske jag lägger upp mer bilder här ;). Aja, nu tror jag att jag lättar! Hare bra! :)


En bild från förra sommarn med mig i lila bikini i mitten.. Som tur va så har jag köpt en ny ;D

Badat

Tjoho! Jag skriver lite kort nu för att jag måste springa till köket och hjälpa Elsa och Marie Louise att göra chokladpudding ^^

Idag så har vi åkt skidor som bara den! Sen efter det så åkte vi till Holiday club och badade till kl 5 ^^ Jag testade min nya svarta bikini och det var jätte kul(att bada, inte testa bikinin) xD... Aja nu sticker jag till köket och sen ska vi spela kort :D Jag gillar att spela kort :)


N.E.R.D- Rockstar


Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1

WOHOOO! Kollade på Harry Potter och Dödsrelikerna igår med Elsa, pappa och Marie-Louise! Den var GRYM! Kollade inte på den när den var på bio eftersom vi har en liten Harry Potter tradition att alltid kolla hemma och ha myspys ^^ Gud va länge vi väntade på att dvdn skulle komma ut asså!!! Och nu äntligen har vi sett den :) Den var verkligen asbra! Men det är jätte sorgligt att Hedwig och Dobby dör :( Och jag saknar Harrys, Hermiones och Rons äventyr på Hogwarts men filmen är skitbra ändå! :) Om ni inte har sett den så är det ett måste!!!


Jag har rest i tiden

Hejhej! Nu är det påsklov och det är superskönt! Det är en av anledningarna till att jag inte bloggade igår eller i förrgår.. för jag reste i tiden. Nää, men jag åkte upp till Söderhamn på fredag efter skolan, tillsammans med Marie-Louise, Elsa och lilla pappa :) Sen i lördags fortsatte vi åka bil upp till vår stuga i Åre. Har ni nån aning om hur mycket jag älskar Åre!!? Det är så himla kul att vara här ^^ Imorgon blir det skidåkning och sen mat på max! JIPPPI!!! :D Hare gött!


Audio Bullys- Only Man

Älskar killarna i Audio Bullys och jag älskar deras låt "Only Man" så därför fick dagens låt bli "Only Man" ;) Musikvideon till låten är grym! Jag älskar de olika bilderna och mönstren på skorna x) Jag har lite udda smak när det gäller musik men det som jag alldeles nyss kalla "udda" är lika med GRYM! :D Lyssna på låten nu! ;) Så jävla bra!

Criminal Minds igen!

Det har varit en helt okej dag idag även om jag slutade kl 4... Nu ser jag och Elsa jätte mycket fram emot en Criminal Minds kväll och vi har köpt vindruvor, kakor, te och skogaholmslimpa. Usch va gott! :D I alla fall.. visst kan ni hålla med om att Criminal Minds är skitbra!? Min favorit i serien är Dr. Reid :) Han är så himla gullig på sitt smarta sätt :D På riktigt heter han Matthew Gray Gubler. Kolla va fin han är!


Visst är han fin? :)


Matilda!

Idag hade jag först nationella prov (det gick ganska bra) sen så slutade vi kl 1! :D Det var så himla skönt att sluta tidigt. Då gick jag hem och sen vandrade jag till Matilda. Vi skulle egentligen till täbban men hon svimmade nästan idag för att hon fick hjärnskakning i helgen... :S Läskigt :S Men jag hoppas att hon mår bättre snart :)♥ Nu ska jag spela The Sims.. The Sims 2 och inte 3!!! 3an suger :D Aja, hejdå! :)


The Island

The Island är typ den bästa filmen någonsin! Min klass såg den på science(no) för att tag sen och den var så himla spännande! Det hände typ saker hela tiden och man verkligen levde sig in i filmen eller vad man säger x) Det är Scarlett  Johansson och Ewan McGregor som spelar huvudrollerna och dom är riktigt duktiga. Jag rekommenderar verkligen att ni ska kolla på den. Kolla på trailern så förstår ni varför!


Nerdworld.se

Beställde en cool hoodie med Super Mario på i fredags. Nu är frågan om jag någonsin kommer att få den. Eftersom jag vet inte riktigt om man kan lita på Nerdworld.se eftersom dom har inte skickat nåt mail eller sms där det står "Vi har skickat tröjan blablabla". Om ni förstår vad jag menar :D Hehe, jag är inte så bra på att förklara :) Jag hoppas jätte mycket på att den kommer imorgon! Så här ser den ut:



Ganska cool va!? :D

Smosh- Firetruck

Dagens låt är inte en seriös låt.. men den är skitbra ändå! Den är gjord av Smosh från youtube och dom sjunger "Firetruck" för att det är mycket trevligare att säga än att säga "FUCK" haha xD Kolla på videon så förstår ni nog!

Ps. Han som rappar heter Ian och jag tycker han låter exakt som Eminem!!! Btw Anthony och Ian är så himla heta! ^^ Tycker inte ni det? :D

Assassins Creed!

Tja! Sry att jag alltid tjatar om Assassins Creed.. men nu är det så att jag har ett litet problem... Jag har Assassins Creed 2 och Assassins Creed: Brotherhood... Men inte ettan!!! Jag ska spara ihop pengar till det.. det kostar typ bara 199kr x) Från och med nu så får jag inte köpa nåt annat! :D


Mår inte så bra

Idag är det skola som vanligt.. Inte så kul.. Och det som är ännu inte kul är att jag inte mår så bra heller.. Gick hem lite tidigare och tog det lugnt. Nu kollar jag på Elsa som spelar tvspel eftersom jag inte får för jag ska egentligen göra läxa x) Vilket jag inte vill göra hihihi :) Aja, ska kanske ge det ett försök. Hare bra! :)

The Prodigy- Invaders Must Die


The Lovely Bones

En av de bästa filmerna som finns! Peter Jackson är regissören som också har gjort "Sagan om ringen" och så vidare... han är verkligen en jättebra regissör! Om ni inte har sett "The Lovely Bones" så måste ni se den! Den är så himla fin. :) Kolla på trailern ;)


Ps. På svenska heter den "Flickan från ovan".

Tvspel är kul

Hejhej! Idag har det typ inte hänt ett dugg. Så jag berättar lite vad som hände igår istället. Som ni vet så åkte Elsa och jag in till stan för att träffa Magnus, Elin, Stella och Majken. Vi skulle egentligen bowla men alla bowlingställen var typ stängda :P Så då bestämde vi oss för att käka middag och sen dra och kolla på bio. Så det blev nacho deluxe på taco bar, och sen kollade vi på filmen "Rio". Den var skitbra! Oh juste! Vi kollade i 3D. Det var första gången jag gjorde det så det var häftigt ^^.


Ps. Tvspel är det roligaste som finns :)

Ima Robot- A Is For Action

Videon till låten är lite skum... men låten är skitbra!!!

Bowling

Denna dag kommer bli skitkul! För först så ska jag spela massa tvspel xD Och sen så ska Elsa och jag åka in till stan och bowla med Magnus, Elin, Majken och Stella! Efter det äter vi nån god middag och jag älskar att äta god middag! Det här kommer bli toppen :) Aja, nu ska jag fortsätta med mina tvspel! :)


Ty The Tasmanian Tiger 3!

Fick just reda på att Ty The Tasmanian Tiger 3 är ute!!! Eller det går inte att köpa i sverige så det är lite fail :( JAg vill ha!!! Jag har redan de två första och dom äger! Det är kanske inte så häftiga spel men dom är jätteroliga att spela :) Så här ser spelet ut som jag vill ha:


Tacosdagen!

Idag vaknade jag kl 7 typ eftersom mamma och pappa skulle till arlanda på morgonen. Dom ska typ till Schweiz och åka skidor över helgen. Kul för dom, men jag då!? Haha, aja jag klarar mig.. eftersom idag är det TACOSDAG!!! Det ska bli gott :) Och så ska jag också spela massor av tvspel! Eftersom jag älskar tvspel :) Min syrra är borta just nu för hon har sovit över hos en kompis, så jag spelar tvspel helt ensam... men när hon kommer hem så YEAH! Då ska det spelas!! xD Sen ska vi gå upp till ica stop och köpa massor av godis. Det är också gott :) Spelet jag spelar just nu:

Väldigt barnsligt men jag älskar det ändå haha! :D

Kvällens film- Kick Ass!

Har kollat på Kick-Ass typ hundra gånger men den är så himla bra så jag måste kolla på den igen!!! Aaron Johnson som spelar huvudrollen är så himla het tycker jag :O Va bara tvungen att säga det :)I alla fall... om ni inte har sett filmen så kolla på trailern ;)

Min lilla kattunge

Vill berätta att jag har en liten katt :) Kanske inte så kul men det måste sägas :) Han heter Figaro, eftersom han ser ut som disneykatten Figaro.. Och han är fortfarande en liten kattunge. I juni fyller han 1 år samma dag som min syster Elsa ^^ På midsommarafton till och med ;) Nu ska ni får se hur söt han är!



På bilden ser ni också hans favorit leksak! Den har hamnat under pianot tyvärr och ingen orkar ta bort den därifrån xD Stackarn.. Ska kanske gå och göra det nu :) 

Ben, Jerry och Astrid

Oj va mycket saker som hände idag! Det är inte klokt! x) Först och främst var det de tråkiga nationella provet.. lätt som en plätt tyckte jag.. fast ibland var det svårt som en vårt...a... hahaha xD Jag ska sluta skoja nu.. nu är det allvar! Det gick ganska bra på provet och jag är nöjd med min insats :) Aja, efter provet var det lunch och då passa Cornelia och jag på att gå hem till henne för att hämta idrottskläder eftersom vi hade glömt ^^. När vi hämtat kläder var vi tvungna att springa hela vägen tillbaka för att komma i tid till engelskan.. -.- Jag är fortfarande helt slut... A och sen hade vi engelska och efter idrott. Då körde vi kryssarkung och jag fick en hård boll rakt på ögat :) AJ! :) Haha.. Och nu är jag hemma och ikväll blir det jag, ben och jerry som umgås. Vi ska kolla på nån bra film tror jag :) Härligt :)


Ps. Phish food är min absoluta favorit!!!! GÖTT!

Ezio Auditore Da Firenze

Ritade Ezio från Assassins creed för ett tag sen. Blev skitnöjd med resultatet asså! Brukar inte rita så bra hehe. Så här blev det i alla fall:


Det ser lite suddigt ut med mammas dumma kamera menmen :D

Dan The Automator- Bear Witness III

Här är en riktigt bra låt asså! Den heter "Bear Witness III" och är gjord av Dan The Automator som några kanske hört talas om. Den är ganska skum.. men grymt bra!!! Jag brukar bara lyssna på skumma låtar... xD Aja lyssna! ;)

Coolaste killen ever!?


Criminal Minds

Idag var det en lång dag i skolan... vi slutade kl 4 BÄÄÄÄ. Aja nu är jag hemma och det är härligt!!! Har precis spelat klart assassins creed:brotherhood! Det var awesome! men det slutade fett dåligt :O Det kommer säkert komma ett nytt spel tror jag :) Nu ska jag gå och göra en god toast med ost,skinka och tomat! MUMS! Sen ikväll så ska jag kolla på criminal minds för det är typ det bästa programmet ever!!! Det är väldigt spännande :)



Hare bravo! xP
Astrid

Assassins Creed

Idag hände det inte så mycket. Och det kommer inte hända nåt mer heller x) Det var jätte skönt att sluta skolan kl1! Sen var det nog inte roligare än så. Men nu ska jag spela tvspel, kommer säkert hålla på hela kvällen också haha. Men det är ju så roligt :) Håller på att spela Assassins Creed:Brotherhood just nu och är precis i slutet av spelet... det är så himla spännande!!! Och SKITBRA!!! Det äger.



Hare gött!
Astrid

HAHA!

Alla har väl säkert hört talas om låten "Friday" med Rebecca Black. Och alla typ hatar den också... jag me haha x) Och sen hitta jag en jätte rolig video på youtube där det är en kille som dubbar den och då blir den sjukt rolig!!! Den heter "Rebecca Black-Friday (Brocks dub)" Lyssna på den!

HAHA!

Cdon.com

Cdon.com äger! Jag beställer allt möjligt därifrån! För ett tag sen beställde jag filmerna Kick-Ass, Flickan från ovan, Batman the dark knight och Remember Me. Asbra filmer allihop! Men mitt bästa köp från cdon.com är ändå min Super Mario plånbok. Skit fin och kostade bara 129kr! :)




Kista Centrum

Tja! Idag kunde jag äntligen börja på min snowboardtröja på syslöjden! Det kommer säkert bli jättebra när det när klart :)Annars hände det inte så mycket förutom att syster Elsa och jag (Astrid) stack till kista centrum efterskolan och köpte lite roliga grejer. Totalt blev det ett par jeans, en t shirt från new yorker, salta jordnötter och godis från öb och till slut kill bill till psp från game. Gissa hur mycket kill bill filmen kosta? 4kr!!! Så himla bra!! För när jag gick till game förväntade jag mig att det skulle kosta 99kr och sen i kassan hon ba: vi har sänkt priset på denna vara.. nu kostar den 4kr iställlet, går det bra? Och jag ba: JA!! Det går jätte bra! Haha!

Ha en trevlig kväll!
Astrid


The Pretty Reckless- Make me wanna die

Tja! Jag måste bara visa en jättebra låt! Den är verkligen jättebra som sagt haha! Det är lite wannabe-rock i början av låten men texten är så sann!!! Lyssnar ni på texten tror jag att dom flesta av er känner igen sig. Och bara så att det inte blir nå missförstånd så handlar låten faktiskt om kärlek! Hehe. Aja lyssna själva! :)

Ps. Jag gillar inte Taylor Momsen och hennes panda smink! Gillar bara låten! :)

Äcklig mat i skolan

Måndag.. början av skolan.. Inte så himla rolig dag asså. Jag gick till skolan idag och sen gick jag hem efter svenskan eftersom jag mådde typ bajs. Inte roligt... men det som är bra är att jag får göra min egna lunch och att jag inte behöver äta skolans äckliga så kallade "mat". Haha. Till lunch ska jag göra pasta med bacon. MUMS! Ska gå och göra det nu tror jag faktiskt.. 

Hejdå!
Astrid 

Mirrors Edge och Final Fantasy!

Mirrors Edge och Final Fantasy (som rubriken säger) är två av mina nya spel som jag köpte i veckan! Har inte spelat dom så mycket men jag kan säga lite vad jag tycker ändå!

Mirrors Edge är ett spel där man springer runt på hustak och hoppar runt typ. Och det speciella med det här spelet är att man ser allt genom "Faiths" ögon. Så man ser inte gubben som springer runt utan det är som om man själv springer på taken och slåss mot gubbar med vapen. Hittills har jag inte blivit så imponerad av spelet men jag ska fortsätta spela och se vad som händer! Som tur var så köpte jag det för bara 99kr på GameStop ;)



Final Fantasy är jag lite mer imponerad av eftersom allt i spelet är så himla fint gjort och det finns så många fina detaljer överallt. Men även om jag inte spelat det så mycket så verkar det vara mest som en film allt igenom... eftersom det är inte så mycket spel utan bara pauser där dom snackar hela tiden... Men vad vet jag, jag har ju inte kommit så långt som sagt! Jag måste också säga att jag inte riktigt gillar striderna eftersom i en strid så väljer man en attack och sen efter 5 sekunder kan man använda den på monster som man då möter. Det jag menar är att man inte liksom gör så mycket själv utan det är mest X knappen och "röra gubben i spelet" knappen som man använder hela tiden... det gör så att det blir lite tråkigt... Men jag ska fortsätta spela och jag hoppas på bra överaskningar längs vägen haha!




Mitt nya slöjd projekt!

Som jag sa tidigare så har jag nästan gjort klart min stickning.. eller min halsduk som man också kan säga xD Så på tisdag (då vi har syslöjd i skolan) så vill jag börja på mitt nya lilla projekt som då är en snowboardtröja! Jag kom på den ideen eftersom jag älskar att åka snowboard men har inte riktigt så snygga snowboardkläder som passar till min proffsighet haha! Och eftersom jag gör den själv kan jag ju designa den hur jag vill, vilket är det bästa! På bilden nedan är så modellen är på själva snowboardtröjan. Hoppas det blir ett snyggt resultat!



Ps. Den ska vara riktigt stor! ;)

Smosh!

Tjena igen! Måste bara snacka lite snabbt om Smosh. Smosh är två killar som heter Ian Hecox och Anthony Padilla och tillsammans blir de Smosh! De gör skitroliga filmer på youtube och har också en egen hemsida som heter smosh.com... inte så svårt att lista ut kanske. Jag skickade ett "fan mail" till dem för ett tag sen och då hade de en video där dom öppnade alla "fan mails"... gissa då vilket brev som de öppnar! De öppnar MITT brev! De snackar om MITT brev! Gissa om jag blev lite galen då! Haha. I brevet hade jag gjort en liten serie till dem. Den var jätte slarvig så nu har jag skickat en ordentlig och fin. Undra vad dom tycker om den då! Ian och Anthony är typ min största idoler! Love them! I alla fall, här är videon! Spola fram till 5:10 om ni vill se när de snackar om mig!

Så himla häftigt! Jag kan fortfarande inte fatta det! :D

Kul med syslöjd!

Idag är det söndag dåra... inte den bästa dagen men man har ju i alla fall ledigt från skolan. Ska träffa Matilda på kvällen så det ska ju bli toppen! Innan det ska jag väl göra det jag alltid gör... spela tv spel, kolla på tv eller äta onyttig och god mat! Brukar också försöka att bli klar med min stickning till syslöjden, så jag hämtade ett nytt garn i fredags men nu är det slut igen! Ojsan. Jag tror jag måste sticka slut på ett garn till och sen är jag klar! Då ska jag börja arbeta på min snowboardtröja och det ser jag jätte mycket fram emot! Ha en trevlig dag!


RSS 2.0