Just Jack- Doctor Doctor


Allt är bra

God morgon! Det finns inget bättre än att lyssna på musik! Igår var jag tvungen att köpa Spotify Unlimited för jag var för lat för att skapa ett nytt konto... Plus att jag hade suttit hela dagen och hittat en massa grym musik som jag inte ville bara skulle försvinna. A det var ju kul för er att veta. Oh juste! Vet ni vad jag kom på igår? Jag gillar precis all musik som finns! Det känns underbart! Nu kommer det här låta konstigt men jag gillar allt från Jonas Brothers till System of a Down till Audio Bullys och The Prodigy. Jag är llite små knäpp men det får man faktikst vara.
Idag börjar jag kl 12 med engelska. Så innan det ska jag bara chilla och lyssna på musik. Kanske spela lite cod, det gjorde jag faktiskt inte igår... Första gången det händer på flera veckor! Haha. Jag är helt sjuk.
Efter skolan, inget planerat. Är ingen planerare i å för sig. Men vi får se vad som händer! Händer säkert något kul. Hihi. Nu ska jag gå och käka lite frukost. Ha det riktigt bra i skolan idag! Höhö.

Fatboy Slim- Don't Let The Man Get You Down


Kondom reklam!

Tjenare! Hade en asgrym dag idag ska ni veta. I början av den vackra onsdagen så stack jag, Calle, Amanda och Jessika in till stan och filma kondom reklamen! Vi hade inga skådespelare så vi gjorde så att Amanda klädde ut sig till en söt liten "Kondom ängel" och sprang fram till random personer och frågade om de ville ha en kondom. Det var ju askul ju! Men det shockade oss alla att typ ingen ville ha en kondom... Eller kanske inte, eftersom hon hade vingar och en liten krona på sig. Haha. Men vi fick mycket bra material till reklam filmen och jag tror vi ska fortsätta spela in imorgon efter skolan fast den här gången i Täby centrum. Det blir nog lika kul tror jag!
Efter vi hade vart i stan så var vi tvungna att dra tillbaks till skolan. Då hade vi grafisk kommunikation som kanske inte va nån höjdare... Hela lektionen handlade om typsnitt. Asså, typsnitt... Det är typ som att ha en hel lektion om hur man byter kanal på tvn. Haha kanske inte men vafan. Hade i alla fall mycket tid på den lektionen till att hitta asbra låtar på Spotify! Så nu sitter jag och lyssnar på dom och känner mig väldigt nöjd.
Efter skolan stack jag och träffade Matilda på vårt vanliga lilla ställe. Badminton hallen... Haha, random. Men där köpte vi en cola och satte oss ute och pratade lite. Det var väldigt härligt att prata med henne. Som vanligt. Hon är super.
Nu är jag hemma och pappa ropar på mig att det är mat! Kanske borde dra och kolla vad det blir för nåt. Hihi. Ha det så bra hörni! Ska visa en riktigt bra låt senare! Tjarå!

Datorspel?

Hellöj! Hur äre? Äre bra? Oj va glad jag blir! Aja, nog om dig nu. Jag funderar på att köpa spel till datan. Eller rättare sagt det är bestämt att jag ska köpa cod 4 till datan. Men sen funderar jag på ett till spel som heter Dead Island. Är det bra? Det verkar ju ganska bra. Ska nog testa det. Men visst är det lite mysigt att spela datorspel? Det blir ju en helt annan känsla än att spela på tvn. Aja, bara för det ska jag spela tv-spel nu!

System of a Down- Violent Pornography

Jävligt skön låt! Haha, jag blir så glad på nå vis!

Spel som ska köpas

Detta år kommer det flera nya spel ut. Jag ska typ köpa allihop! Förutom Fifa 12 för jag fattar verkligen inte hur det kan vara så roligt. I alla fall, här är en liten lista på spelen som jag tror är värda att köpa:
Assassins Creed: Revelations

Batman Arkham City

Battlefield 3

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Call of Duty: Modern Warfare 3

Audio Bullys- Way Too Long


Basement Jaxx- Raindrops


Äru hungrig eller!?

Haha. Måste bara berätta lite snabbt de Felicia och jag bestämde oss för att göra idag. Det är jätte svårt att förklara men ni vet när man typ sätter upp en lapp för att man efterlyser sin saknade hund? Och på den lappen finns det en massa nummer som man kan dra av. Vi gjorde en sådan lapp fast med Bert Karlsson som säger "ÄRU HUNGRIG ELLER!?" Och nedanför står det "Ta en av dem här". Istället för massa nummer man kan dra av, så kan man ta olika sorters mat! Fett kul måste jag säga. Vi satte upp en sån lapp innan vi stack till lunchen och när vi kom tillbaks så var alla borta! Jätte random men väldigt kul. Här är en bild så jag kanske inte behövde förklara så noga som jag gjorde menmen:

Dusch dags!

Yo! Vaknade precis om ni ville veta. Vet inte varför jag går in och skriver på bloggen det första jag gör men nu blev det så! Igår så stack jag till Ica på kvällen med Matilda och det va meningen att vi skulle käka sushi men hon hade redan ätit och jag med... Men sushi är så gott att jag köpte det ändå! Haha, jag är fett tjock. Men det var väldigt trevligt.
Idag så är mina planer att jag ska först och främst gå och duscha, sen dra till skolan och sen efter skolan ska Calle, Amanda och jag dra till Ung teater i täby för att försöka hitta skådespelare till vår kondom reklam. Japp... Kondom reklam vare ja. Den kommer nog att bli grym för att vi har världens bästa idé! Men problemet är ju att kanske inte så många vill vara med i en kondom reklam... Om du som läser detta känner för att vara med så säg till! Haha.
Jag som sitter på marken... vet inte riktigt varför jag ville göra det menmen.

Minecraft?

Det är många som tjatar på mig om att jag ska köpa Minecraft. Brukar egentligen inte spela så mycket på data men Minecraft verkar ju kul. Också väldigt svårt. Haha. Det är kanske bara jag som är dålig. Aja, borde jag köpa det? Har inga pengar men det går ju alltid att ordna på nå vis. 150 kr... Är det värt det?

The Prodigy- Firestarter


Oj så trevligt

God dagens! Hade en jätte chill dag idag! Började kl 12 med engelska, då vi kollade på The Social Network. Inte världens bästa film men det är bättre än att plugga och skit. Sen efter det så hade vi idrott, men jag hade glömt kläder så jag gick hem lite tidigare. Så det va ju skönt! Men i framtiden måste jag nog skärpa mig.
Nu är jag i alla fall hemma och har det lite trevligt för mig själv (oj vad det lät fel). Men jag sitter faktistk och spelar lite Black Ops. Igår så funkade det inte att logga in på Playstation Network så jag hade typ damp. Och för er som inte fattar vad jag menar med det så betyder det att jag inte kunde spela Black Ops igår. Haha.
Ikväll! Det kommer bli toppen tror jag. Kanske träffar Matilda på Ica Stop och då ska vi äta sushi. Fett gott! Hoppas det blir så. Sen efter det så blir det nog lite mer tv-spel tror jag. Aja, nu ska jag fortsätta spela Black Ops! Hare bra!

Fischerspooner- Never Win


En bra dag

Tjenamors! Hur är läget? Bra. Igår så hade vår skola idrottsdag och då gick vi runt hela Rönningesjön! Fatta vad jobbigt asså. Men det var ändå lite kul för det fanns stationer på olika ställen runt om där man stannade för att tävla mot en annan klass. Det roliga med det va att vi vann! Haha. Vet inte varför jag berättar det men trodde ni ville veta... Eller? JAJA.
När idrottsdagen slutade kl 12 så gick jag hem och bara tog det lungt. Härligt. Spelade tv-spel som vanligt! Jag kommer nog aldrig tröttna på det! På kvällen köpte vi supreme burgare från Max. Det var härliga tider det... Efter maten stack jag till Näsbypark Centrum för att träffa Sara. Vi köpte lite gott från Sabis och sen var vi lite galna... Hihi. Det var i alla fall skit kul. En riktigt bra dag må jag säga.
Idag har jag också en bra dag (det där lät fel på något sätt). Men jag ska i alla fall till skolan jag älskar. Höhö (säger detta för att min svenska lärare läser min blogg). Nejrå, driver. Men på morgonen har jag i alla fall film och tv produktion, senare lunch och sen så slutar jag med grafisk design. Asbra dag! Plus att efter skolan drar Oskar hem till mig så ska vi spela tv-spel! Haha. Det blir nog grymt. Aja, måste skynda mig nu för jag ska vara i skolan om 30 min! Hare gött!

Beastie Boys- Intergalactic


Jedward!

Tjena! Idag var jag och Elsa och kollade på Jedward i Kista Galleria. Vi väntade i flera timmar på att se dom men det var det värt! Fatta hur hemskt det var att bara stå och inte göra någonting i flera timmar! Elsa och jag kom dit en halvtimme innan den här Blog Awards grejen skulle börja... Men vem fan är där för att kolla på Blog Awards? Det är ju liksom Jedward man kommer dit för. Haha. Nä men vet ni vad som var irriterande? Det kom nån tjej klockan 11 upp på scen och hon bah: "Hejsan! Välkommen! Jag kommer tillbaks om en timme" AH! Aja, så då stod vi och väntade i en timme... Och sen väntade vi och väntade, såg Mohombi en snabbis men vem bryr sig, haha.
Sen! Klockan kvart över två så kom dom upp på scen! Det var helt otroligt! Elsa och jag stog på bästa stället eftersom när han sprang och skulle ge publiken en kram så stod vi precis där och kunde röra honom! Sen så stagedivade han också på samma ställe och då kunde man röra honom ännu mer! Det var grymt.
I slutet av deras uppträdande så gick en av killarna från Jedward (jag ser inte skillnaden på dom, ursäkta mig) fram dit där jag och Elsa stod och bah: "Who wants my tie!?" Sen kastade han den ut i publiken exakt där jag står! Jag håller i slipsen och tänker för mig själv "Det här kan ju inte vara sant! Herregud!". Och precis när jag tänker så så börjar 7000 andra människor att börja dra i den... Så det blev ingen slips till mig. Fett synd.
Aja, jag är skit glad ändå! Det hände en massa andra saker också men nu märker jag att jag har skrivit lite mycket och jag pallar inte skriva mer. La upp en video på youtube från deras uppträdande också. Hehe. Här är den!



The Chemical Brothers- Hey Boy Hey Girl


Scott Pilgrim vs The World

Om ni läste mitt förra inlägg så såg ni att jag är på matte lektion. Och det där med att börja lyssna funkade inte så bra. Så nu skriver jag om en film istället!
För er som inte har förstått vilken film jag ska skriva om så är det "Scott Pilgrim vs The World". Det är en grymt bra film! Men den kan vara lite svår att förstå i början som mina kompisar själva sa i helgen när vi skulle kolla på den, dom tyckte inte den var så vidare bra så vi slutade kolla på den, fett synd. Men när man kommer förbi början så börjar man förstå. I alla fall ska jag berätta lite vad den handlar om! Den handlar om Scott som har träffat en tjej som han tycker är underbar. Men för att kunna vara med den tjejen så måste han besegra hennes sju onda ex. Det går ganska bra faktiskt men jag kom på att jag inte vill avslöja för mycket. Hehe.
Det är lite tv-spels tema igenom hela spelet. Det tycker jag är ascoolt! Vet inte riktigt om någon annan film gjort så förut. En annan sak som jag också tycker är väldigt häfigt är att i en scen så är det musik från Zelda. Asgrymt ju.
Har ni inte sett den förut så rekommenderar jag den verkligen! Den är skitkul! Den liknar Kick Ass lite grann så om du gillade den så gillar du nog "Scott Pilgrim vs The World" också.

Värdelöst inlägg

Hejhopp! Har matte lektion. Inte så värst kul men jag borde koncentrera mig och lyssna för jag är fett dålig på matte. Då borde jag nog inte vara inne här och skriva på bloggen men det är så tråkigt... Hur ska jag ta mig till? Haha. Nu ska jag börja lyssna. Hejrå!

Basement Jaxx- Do Your Thing

Härlig låt från Basement Jaxx!

Livet är underbart

Hej, ville bara snabbt säga att livet är underbart. Jag är så himla lycklig. Visste inte att det gick att vara så glad. Det är ju lite småkul! Aja, ska dra och fortsätta vara lycklig. Tjarå!

RSS 2.0