Black Ops Obsession!

Tjena! Jag vet att jag inte bloggat på år! Men nu när sommaren är slut hade jag tänkt att börja igen. För det första hade jag tänkt att berätta att jag har blivit beroende av Call Of Duty: Black Ops. Det är kanske inte är så bra. Men det är kul så spela roll liksom. Har kommit till prestige 1, level 45 nu och är väldigt glad. Jag vet att det inte är så långt men jag har ju precis börjat spela.
En annan sak som är lite småkul är att jag köpte en mic för någon vecka sedan! Det gör spelandet dubbelt så roligt, så till alla er där ute som kör online utan mic: KÖP EN! Jag garanterar att det kommer bli roligare. Jag köpte min mic för 249:- på Game. Den är trådlös mic med bluetooth och sitter bara på ett öra istället för båda öronen. Riktigt bra tycker jag för man ser lite småtöntig ut med sånadär stora hörlurar. Det kanske inte spelar någon roll i och för sig, man är nog en tönt när man spelar tv-spel! Det är inge fel med det. Haha.
Nu måste jag gå och göra mig i ordning för att gå till min nya skola, Täby Enskilda gymnasium. Den äger btw! Älskar min klass och mitt schema och allt! Allt är så himla bra just nu. Aja, hejdå!

RSS 2.0