Erika Erika Erika...

Ja som ni vet, eller jag vet inte om ni vet för jag kommer inte ihåg om jag skrev det eller inte. Men iaf. Erika och Nell kom över till mig på fredagen och vi spelade cod och kollade film. Det var väldigt mysigt! Erika blev skiträdd när vi spelade zombies så jag var tvungen att filma det! Helt galet! Haha hon är en galen brud! Kolla själva!
Söt tjej!

55 Escape- Liez

Mitt absoluta favorit band som jag älskar mest i hela världen!!! ♥

Sushisushisushi

Aaaa hej! Igår så var jag med Matilda! Det var jätte mysigt! Först stack vi till Ica som vanligt... köpte lite goda saker. Sen stack vi hem till mig och Matilda spelade cod för första gången i sitt liv! Det var spännande att bevittna! Förlåt mig Matilda men du var inte så bra... Haha aja iaf, sen efter de så kollade vi på He's The Girl. En av de bästa komedierna enligt mig.
Vad händer idag då!? Jo jag tror jag ska kidnappa Erika, Cornelia, Nell och Sara hem till mig och käka sushi med dom. På dom* hehehehe... Eftersom alla är jätte oroliga och undrar vad som kommer hända så bloggar jag lite senare ikväll så får vi se vad som hänt. Pusshej!

Disturbed- Down With The Sickness


Haha jag dör

Haha asså hej! De förra inlägget som jag skrev gjorde så att jag fick 40 unika besökare... asså seriöst. Amen det är väll kul osv! Haha! Just nu sitter jag på fotolektion och har inte så roligt. Men jag lyssnar på bra musik och det är härligt! Denna låt äre jag lyssnar på just nu:
Efter skolan så drar jag hem till Erika och ska fotas lite.. Haha undrar hur de blir med ett face som mitt. Aja nu äre koncentration på lektionen som gäller! Pusshej!!!

RSS 2.0