The Legend of Zelda: Spirit Tracks

The Legend of Zelda: Spirit Tracks är ett spel som är till Nintendo Ds. Det handlar om Link som ska försöka återställa tågrälsen i landet. Men för att göra det måste han åka till olika delar av landet som heter Snow Land, Fire Land, Ocean Land och Forest Land. Där löser han gåtor i olika tempel för att sedan återställa en del utav tågrälsen. En medhjälpare har man också, det är nämligen prinsessan Zelda som ett spöke som följer efter en genom hela spelet. Anledningen med att man återställer tågrälsen är också för att då kan Zelda bli normal igen.

Det är inte så lätt som det verkar eftersom det är mycket svåra gåtor som man konstant måste lösa för att komma vidare i spelet. Till och med jag, som är 16 år tycker att det kan vara riktigt klurigt ibland. Tror inte jag skulle rekomendera det till någon som är under 10 år om de inte får lite hjälp av sina föräldrar förstås.

För att vara ett Nintendo Ds spel så är det här spelet väldigt roligt! När man väl kommit in i spelet så fastnar man och kan inte sluta spela. Riktigt bra spel och jag rekomenderar det till folk som tycker om att lösa gåtor samtidigt som det finns en del action. Köp det om du letar efter ett bra Nintendo Ds spel!




Kommentarer
Postat av: Rut och Benjamin

Snälla kan du inte hjälpa oss, vi har totalt fastnat på våningarna innan oceanland. Kan du berätta hur man tar sig förbi???

2012-01-22 @ 15:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0